Mercedes potvrdio datum predstavljanja novog bolida

Aktualni prvaci u Formuli 1, momčad Mercedesa, su potvrdili datum predstavljanja njihovog ovogodišnjeg bolida. To će biti u utorak 2. ožujka.

Bolid će se zvati W12 E Performance. Momčad s njim cilja osvajanje osme uzastopne dvostruke krune. Iz momčadi kažu kako je oznaka E Performance nova praksa imenovanja svih Mercedes-AMG hibridnih projekata. W12 je prvi F1 bolid s tim dodatkom imenu. Predstavljanje će biti online.

Mercedes je treća momčad, nakon Alfa Romea i McLarena, koja je objavila datum predstavljanja bolida. Alfa Romeo će to obaviti 22. veljače, a McLaren 15. veljače.

Podsjetimo, za Mercedes će ove godine nastaviti voziti Valtteri Bottas, dok i dalje čekamo na potvrdu novog ugovora s Lewisom Hamiltonom.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Hamilton bez klauzule za Verstappena: strašilo je Russell Napisao: Franco Nugnes 7. veljače 2021., 10:54 Čitali smo da među klauzulama za obnovu ugovora Lewis želi postaviti neke prepreke Verstappenovom dolasku u Mercedes. U stvarnosti, Englez njemu ne pravi nikakve prepreke, dobro znajući da će se morati nositi s Georgeom, sunarodnjakom koji je toliko impresionirao sa W11 u VN Sakhira. Klauzula Max Verstappen ne postoji. To je čisti izum. Lewis Hamilton nema snage Mercedesu nametnuti “udobnog” suigrača. Naravno, nije tajna da se Englez potrošio na obnovu ugovora Valtterija Bottasa, budući da su se njih dvoje uvijek dobro slagali, ali tko je… Read more »

Desmosedici

Obnova Hamiltonovog ugovora. Damon Hill tweet: “Dvije godine i veto na suigrača” Hill je bombu bacio s tweetom: Hamilton će uskoro potpisati dvogodišnju obnovu, ali je želio i mogućnost veta na svog suigrača © 2020 Bazen Matteo Novembrini 04. veljače – 15:17 Tveet je dovoljan da pokrene niz reakcija. Svjetski prvak iz 1996. godine, Damon Hill, pobrinuo se za dodavanje patetike pitanju obnove ugovora Lewisa Hamiltona s Mercedesom. Dovoljano za nastavak sapunice. Damon je u objavi na Twitteru napisao: “Prema glasinama, Lewis je na rubu da potpiše dvogodišnji ugovor s Mercedesom, stavljajući veto na svog suigrača. I ja bih to… Read more »

Desmosedici

Hoće li biti crn, srebren kao goli aluminij ili Deutsch weiß ?

Gigi

A potpisivanje ugovora sa Hamiltonom ocekuje se uoci VN Australije 🤣

robif

Imam ulaznice,za gledanje online

Related Posts