Besplatno testiranje na Grobniku za licencirane vozače HAKS-a

Hrvatski auto i karting savez u suradnji s Automotodrom Grobnik u nedjelju 28. veljače organizira besplatno testiranje na Grobničkoj ljepotici za sve vozače s licencom HAKS-a. Prijave vozača zaprimaju se do petka 26. veljače u 11 sati.

Na stranicama saveza stoji sljedeća obavijest:

Testiranju mogu prisustvovati svi licencirani vozači u 2020. godini i svi vozači koji su poslali zahtjeve za izdavanje licenci najkasnije do četvrtka 25.02. do 14:00 sati. Napomena: broj vozača koji mogu pristupiti testiranju je ograničen. Autorizirani vozači primit će mail s potvrdom u petak 26.2.2021. do 16h.

Testiranje će se održati sukladno epidemiološkim mjerama  te će se vozači podijeliti u grupe za parking u parku vozača, za obavezan briefing te vožnju.

Obavezni briefing održati će se u 9,30h u velikom press centru Automotodroma Grobnik i to po grupama sukladno epidemiološkim mjerama.

Nakon briefinga vožači će se podijeliti po grupama a testiranja će trajati 20 minuta. Predviđeni završetak je u 16:00 sati.

Sve sudionike molimo da se drže preporučenih epidemioloških mjera, da drže minimalan razmak od najmanje 1,5 metra, te da nose maske u svim zatvorenim prostorima Automotodroma Grobnik.

Za testiranje će se voditi evidencija prisutnih osoba radi naknadnog lakšeg epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja treninga ili aktivnosti, u evidenciji se unose ime, prezime, telefonski broj sudionika.

Hvala i sretno vozačicama i vozačima na prvom ovogodišnjem besplatnom testiranju!

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x