Albon: Osjećam da sam učinio sve kako bih zadržao mjesto u Red Bullu

Alexander Albon osjeća da je učinio sve kako bi spasio svoje mjesto u Red Bullu za 2021. godinu, nakon što je Christian Horner pohvalio njegov odličan vikend u završnici sezone u Abu Dhabiju.

Red Bull razmišlja o tome hoće li Albona zamijeniti Sergiom Perezom za sljedeću sezonu, ali je više puta rekao da svom postojećem vozaču želi dati što više vremena da dokaže kako zaslužuje svoje mjesto.

“Osjećam da mi je ovo bio najbolji vikend što se tiče performansi. Želim zahvaliti na velikoj podršci od strane momčadi. Nismo odustali, pokušavali smo pronaći rješenja i učiniti mi bolid ugodnijim, pošto je bio nezgodan za vožnju.”

“Ako je dovoljno ili ne, nije na meni konačna odlika. Ali naravno, osjećam kao da sam sve učinio. Ostavit ću to u rukama ostalih da odluče.”

Christian Horner složio se s Albonovom ocjenom da mu je to protekli vikend bio najjači u godini:

“Alex je danas odradio vrlo dobar posao.”

Upitan kada se može očekivati ​​odluka, Horner je odgovorio:

“Siguran sam da ćete sve znati čim se sve dogovori. Neće potrajati predugo.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LUTHER

ako rb želi napasti mercedes slijedeće godine, a i dalje, treba maknuti albona i gotovo, ili hulk ili još bolje perez

Pedji2

Ili jednostavno mu dati bolid kao sto je Maxov.

F1 Majstor

Stvarno mislis da ima toliko losiji bolid koliko pokazuju rezultati?Iskreno sumnjam.Po meni se Albon ne moze usporedivat s Maxom.Ne velim da je los ali nije ni top talent.Osrednji vozac koji moze skupit nesto bodova.Za osrednju ekipu.Definitivno nije vozac koji ce se borit za naslov niti za ekipu koja pretendira na naslov.Moje misljenje.

Related Posts