Posljednjih je dana aktualna priča o statusu Georgea Russella u Williamsu za 2021. godinu. Iako mladi Britanac ima ugovor do kraja sljedeće sezone, spominje se mogućnost da novi vlasnici momčadi taj ugovor raskinu pa na njegovo mjesto postave Sergija Pereza.

Poznato je, Russell je na listi Mercedesovih mladih vozača, pa je sukladno tome svoj komentar situacije dao i šef Mercedesove momčadi, Toto Wolff.

“George je dokazao da zaslužuje biti u Formuli 1. U Portugalu također, držao se čvrsto u sredini poretka. Ne mislim da će Williamsova odluka biti temeljena na vozačkim sposobnostima, vjerojatno se više radi o političkoj ili komercijalnoj odluci.”

“Na vlasnicima je Williamsa odluka o tome što žele za svoju momčad. Mi moramo poštovati njihovu neovisnost i njihov proces donošenja odluka, ali ja mislim da je George u dobroj poziciji.”

Russell je svojim vožnjama definitivno pokazao da posjeduje veliki talent. Ovo mu je druga sezona u Formuli 1, a iako još uvijek nije uspio sa slabašnim Williamsom osvojiti niti boda, svojim vožnjama često oduševljava gledatelje i poznavatelje Formule 1. Do sada ni u jednim kvalifikacijama u F1 nije izgubio unutarmomčadski dvoboj.

Izjavio je mladi Britanac kako nije zabrinut te vjeruje da će i sljedeće godine biti na gridu s Williamsom. Međutim, momčad do sada nije rezolutno odbacila medijska nagađanja, tako da je mogućnost promjene još uvijek otvorena.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
4 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
4 Autori komentara
avataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
TORPEDO

Za neke je i Ocon veliki talent pa ga dobrano šamara Ricciardo,a nije da je početnik.
Russell nije još po ničemu dokazao da je veliki talent,posjednite pokraj njega nekog dobrog vozača pa da onda usporedimo…Kubica hendikepiran i Latifi…nisu nikakva konkurencija.

avatar
Član
F1 Majstor

Ocon je vrhunski top talent.Covjek godinu dana nije vozio a prije toga je u prvoj sezoni samarao Pereza koji je odlican vozac.Ove sezone jos nije na svojoj najboljoj razini ali bit ce.Riccardio je trenutno bolji vozac al covjek je godinama medu najbolji vozac u f1 i ne mozes to usporedivati s nadolazecim talentima.

avatar
Član
TORPEDO

Leclerc je top talent,a ne Ocon…on je išamarao Vettela lani a posebno ove godine…
Kad bi išamarao Ricciarda onda bih rekao da je top talent…ovako…je samo vozač,prosjek…

avatar
Član
F1 Majstor

Da takav dokazani talent mora razmisljati o tome hoce li za njega biti mjesta to je zalosno.Shvacam da sponzori nose novce i bitni su ali talent i vozacke vjestine moraju biti na prvom mjestu.Stroll Kvyat i Latiffi su sigurni za mjesta a vrhunski vozaci se bore.Kvyat je jis s vremena na vrijeme znao pokazat nesto.Latifi i Stroll su ocajni.Naravno govorim u okvirima F1 i ostalih vozaca.

avatar
Član
mody

dovedite pereza uwillams ivratite renaultove motore ovako cete biti kanta još dugo

avatar
Član
robif

A s Renaultovim motorima bi bili kontenjer,ne kanta….idemo u 2021 .nismo u 90.ima…(ma da drzava tako izgleda)

avatar
Član
mody

da voze sada kante mercedesovo 7 b motori rezervni očemu pises renault jes mlclrenom dobar