Horner: Između Maxa i Lewisa je malo razlike

Šef Red BullaChristian Horner, nada se da će u bliskoj budućnosti vidjeti Lewisa Hamiltona i Maxa Verstappena u tijesnoj borbi za pobjede, vjerujući da trenutno postoji vrlo malo razlike među njima.

Verstappen je na VN Španjolske uzeo svoje peto uzastopno postolje, nakon što je razdvojio vozače Mercedesa. Upitan kako se Verstappen i Hamilton trenutno mogu usporediti, Christian Horner vjeruje da postoje samo male razlike koje razdvajaju njihove vožnje:

“Oni su trenutno dva vozača s najboljom formom u Formuli 1. Nadam se da ćemo u narednim utrkama vidjeti kako se blisko utrkuju na stazi, jer mislim da bi to gledatelji voljeli vidjeti. To bi i timovi voljeli vidjeti, a mislim da bi to bilo dobro za Formulu 1.”

Verstappen je ipak u nedjelju na utrci imao pretežak zadatak da izazove Mercedes za pobjedu u Barceloni, nakon što je u petak impresionirao na treninzima i simulacijama utrke. Horner je ipak bio oduševljen rezultatom Verstappena, nakon što je Nizozemac  “pobijedio” Bottasa:

“Zadovoljan sam Maxovom vožnjom, i momci su danas obavili nevjerojatan posao u boksu. Tri najbrža zaustavljanja, za to sve su oni zaslužni.”

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west 44

Trenutno 37 bodova!!!

Pedji2

Teska ljiga je ovaj Horner. Ima zilion razloga zasto to kazem. F1 ce biti mnogo bolje mesto kad ode..

Pratiteljcro

Dok svi ostali sefovi sute i kriju “istinu” ili cinjenicno stanje, horner u to vrijeme prenosi bitne informacije nama obicnim fotelja f1 fanovima! I zato je legenda. Zadnjih 5 god minimalno iskreno odgovara na pitanja skayevaca, pojasnjava sta se dogadja u utrci, pa nabaci misljenje o svemu i svacemu, dok u to isto vrijeme boulier i ostatak druzbe valja cisti PR gnoj! Maltene slika je i dalje ista. Horner prica istinu a binoto posto nema bouliera predvodi PR spinove. Isto je kod svih drugih sefova, ..ajde i steiner u “zadnje vrijeme” mozda godinu do dvije prica realne stvari dok svi… Read more »

LHx6

Dovedi Hama u RB slijedeće godine. Svi ćemo biti zadovoljni.

Worf

upravo to. zasto ne? svima puna usta wolffa i mercedesa. sto bi oni mijenjali politiku kad im je ovako trenutno savrseno
ajmo matesic, iskrcaj 45mil funti i evo lewisa u redbullu. u mercedes nek ide ko oce. ima kandidata.

LHx6

Meni bi ta borba Ham vs Max bila vrh čak i da se bore za 7. i 8. mjesto cijele sezone.

madgalico

Upravo to..i bottasu dovesti vettela i sigurno bi se borili u sredini poretka…hehe

Deyo

Doktori koji lece teske bolesti ne vrijede 45 mil, a jos mnogo manje Luis HAmilton

Worf

to odreduje trziste, ne ti. sad u mercedesu ima 40, znaci bar 45 treba za transfer

Related Posts