Abiteboul: Jedinstvo, samopouzdanje i predanost su ključni

Nakon vijesti o prelasku Daniela Ricciarda u McLaren te Carlosa Sainza u Ferrari, ostalo je upražnjeno mjesto u Renaultu. Francuzi su sad u potrazi za vozačem koji će uskočiti umjesto Ricciarda od 2021.

Australac se priključio Renaultu prošle sezone, što nitko nije očekivao. Nije imao baš uspješnu prvu sezonu u Renaultu. Potom su krenuli u pregovore o produljenju ugovora, no nisu urodili plodom i sad je Renault u situaciji da mora tražiti zamjenu za Ricciarda. Renault je htio produljiti ugovor s Danielom, no on očito nije bio zadovoljan.

“U ovom sportu, posebno u ovakvim uvjetima, ključno je imati jedinstvo, samopouzdanje i predanost radu i ekipi,” rekao je Cyril Abiteboul nakon što je potvrđeno da pregovori oko ugovora nisu bili uspješni.

“Uvjeren sam kako će sezona 2020. biti sezona još većeg zajedništva unutar ekipe. Naši ciljevi i strategija su ostali nepromijenjeni,” zaključio je Cyril.

Sad je u fokusu izbor momčadskog kolege za Estebana Ocona, koji ima ugovor s ekipom do kraja 2021. godine. U kombinacijama se već spominju Nico Hulkenberg i Fernando Alonso. Nestrpljivo čekamo službene vijesti iz Renaulta.

Istovremeno, Ricciardo se ekipi zahvalio za suradnju u ove dvije godine.

“Zahvalan sam ekipi za svo ovo vrijeme. Moje sljedeće poglavlje još nije počelo, a ovo želim uspješno završiti,” izjavio je Ricciardo putem Twittera.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
klepesina

nit bolida nit vozaca nit para nista gasi garazu

klepesina

Dacia je gotova prica u f1 nit ce alonso tamojer ima ogroman egonece vise kante vozat a ni vetel za koga vrijedi isto ka za alonsa nece u kantu koga imaju nikog vrijednog opcije su im svedene na 0 a rici im je izmuso pare a nisu imali rezultata da se pokriju crni dani za dacia f1 team

klepesina

a xda dodam i to da niko ne kupuje vise njihove f1 motore nema ni sa te strane priliva tuto kaputo

sennad

Ništa onda ,tivra Hulkenberga 😂

r.u.m.

Ovaj mi lik nikako ne leži,neznam zašto ali nije mi lik za trofeje več obrnuto.
Vežem ga uz Chatheram i propast te momčadi.

Related Posts