Wolff demantira navode o prelasku u Aston Martin

CEO Mercedesove momčadi, Toto Wolff, javno je potvrdio da ne planira napustiti redove Srebrnih strijela. Zbog nedavnih susreta s Lawrence Strollom počela je kružiti priča da Wolff razmatra prelazak u Aston Martin. Čak je i Bernie Ecclestone sugerirao da će Wolff napustiti Mercedes.

“Toto Wolff se sprijateljio s Lawrenceom. Ima sposobnost odabrati prave ljude s kojima će se družiti, a mislim da ćemo ga više nego vjerojatno vidjeti kako se pridružuje Lawrenceu u Aston Martinu”, rekao je bivši šef Formule 1.

Wolff je sve navode demantirao izjavom kako svoju budućnost vidi u Mercedesu.

“Glasine da ću voditi Aston Martin nemaju osnova. Suradnja s Daimlerom u našoj momčadi je prioritet. Konzorcij investitora na čelu s Lawrencom Strollom stekao je udio u Aston Martinu, što je financijsko pitanje, ali bilo kakva uloga za mene u Aston Martinu nije dolazila u obzir.”

“Naša momčad u Formuli 1 savršeno funkcionira za Mercedes, a sve ukazuje da ćemo surađivati još nekoliko godina. Osam godina sam s Mercedesom i stvarno volim raditi s ovom grupom ljudi. Istovremeno razgovaram s Ola Källeniusom o budućnosti i tome kako ćemo nastaviti surađivati”, poručio je Wolff.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
parazit

Hm,….. Toto, oduvijek si mi bio sumnjiv….. a gdje ima dima, ima i vatre.
Sve u svemu, živjela F1!!

Related Posts