Kubica: Vettel ima volju, no to nije uvijek dovoljno

Četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel ulazi u završnu godinu u Ferrariju po trenutnom ugovoru i ova godina je ključna za Nijemca. Priča oko novog ugovora s Ferrarijem je jedna od glavnih priča ove godine. Njegove godine u Ferrariju su obilježene “lovom” na Mercedes i Hamiltona, što je potpuna suprotnost Vettelovim sezonama u Red Bullu kad je osvajao naslove.

Robert Kubica je jedan od vozača koji je ušao u F1 otprilike u isto vrijeme kad i Sebastian. Možda bi se njih dvojica međusobno više borili za pobjede da nije bilo Robertove nesreće u reliju. On smatra kako nema sumnje da je Vettel motiviran i ima volju za utrkivanjem te da može još mnogo pružiti Formuli 1. No, mišljenja je kako ni to često nije dovoljno, posebno sad zbog velike prednosti koju ima kombinacija Mercedes – Hamilton.

“Mislim da nema sumnje da je Sebastian talentiran i ima volju za utrkivanjem. S druge strane, sad smo u razdoblju dominacije jedne momčadi i jednog vozača. U takvoj situaciji samo volja i talent nisu dovoljni. Vjerojatno bi, da je sezona normalno počela, sad pričali i komentirali nove pobjede Srebrnih Strijela.”

“Neće nikome biti lako kad sezona konačno počne niti će biti lako ostalima smanjiti zaostatak za Mercedesom,” rekao je Kubica.

Po nekim pričama koje dolaze iz Italije, Sebastianu je Ferrari ponudio jednogodišnje produljenje ugovora uz znatno smanjenje plaće. U ovu priču se uklapa i Vettelova izjava kako je “opušten u vezi pregovora o novom ugovoru” i da mu “novac nije glavni faktor”.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west 44

Znači sve je rečeno!!!

Desmosedici

Znači da ništa nije rečeno..vidjet ćemo kako će to sve izgledat.

Related Posts