Steiner: Abu Dhabi nije pogrešno mjesto za posljednju utrku sezone

Velika nagrada Abu Dhabija često je podložna kritikama zbog nedostatka akcije na stazi, no Guenther Steiner smatra da je to dobra lokacija za završnu utrku sezone.

Svjetsko prvenstvo Formule 1 završava u Abu Dhabiju svake godine od 2014. Međutim, na stazi Yas Marina se teško pretječe i utrke najčešće nisu pretjerano zanimljive pa se često mogu čuti zazivanja o vraćanju Velike nagrade Brazila na poziciju posljednje utrke Prvenstva.

Šef Haasove momčadi stao je u obranu Abu Dhabija: “Mislim da je ovo vrlo lijepo mjesto za završiti sezonu. Utrkivanje ovdje nikad nije predstavljalo stvarno dobar show, ali to je do karakteristika staze.”

“Ove se godine Lewis prošetao do pobjede, ali ne mislim da je bila loša predstava. Neke su utrke ove godine bile vrlo zanimljive pa se uvijek uspoređuje s njima. To je bilo dobro, a kad je nešto osrednje, ljudima je loše.”

“Ne mislim da smo na krivom mjestu. Bismo li željeli sezonu završavati u Brazilu? Zapravo ne. Sa sportskog gledišta, možda da, ali generalno je atmosfera ovdje odlična.”

Steiner je pohvalio publiku i usporedio Abu Dhabi s Melbourneom, posljednju utrku sezone s prvom.

“Za ljude, za show, ovo je dobro. Pogledajte broj ljudi koji se ovdje dolaze zabaviti, ovo je vrlo dobro mjesto. Utrkivanje nije uvijek najbolje, ali isto tako uvijek možemo reći da trebamo i bolje trkaće bolide.”

“Melbourne nije ponudio mnogo zanimljivih utrka, ali je uvijek dobar show na prvoj utrci sezone. Zato ne mislim da je ovo pogrešno mjesto za imati posljednju utrku ovdje”, poručio je Steiner.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
Pratiteljcro
05.12.2019. 15:41

Kakve gluposti valja ovaj, gori od njega su valjda njegovi vozaci i ne melbourne ne nudi dobar show treba ju maknit iz kalendara, svaki puta ta utrka bude dosadna nebi joj pomogo ni dupli drs da postoji…

avatar
mody
05.12.2019. 09:48

haha kaKO pravda dosadnu stazu očito mu šeici platili da ih vali ova staza ne zaslizuje biti u kalndaru a kamoli zadnja nikad dobrih utrka ovdje nije bilo,,brazilzasluzuje zadnju utrku a suzuka prvu

Related Posts
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x