Kubica smatra da on i Russell imaju potpuno različite stilove vožnje

Williamsov vozač Robert Kubica smatra da se on i njegov momčadski kolega George Russell uveliko razlikuju i tvrdi da su njihovi stilovi vožnje “dva različita svijeta”.

Britanski vozač imao je solidan start u svojoj F1 karijeri. U dosadašnjem dijelu sezone njegovo 15. mjesto je najbolji rezultat momčadi unatoč tome što FW42 ima mnogo problema koji ne dozvoljavaju da se prikaže puni potencijal bolida, a i vozača.

U prvih sedam utrka ovogodišnjeg prvenstva, Russell je pokazao puno više od svojeg iskusnijeg kolege.

“Nikad nisam vozio Georgeov bolid tako da ne mogu biti precizan. Međutim, neke stvari vidiš i dok ne voziš”, rekao je Kubica za poljske medije.

“Imam osjećaj da nekad ne vozimo iste utrke. Na primjer u Kanadi, gdje staza nije toliko duga i gdje imaš samo sedam zavoja. Pogledajte razlike u vremenima. Mi smo dva različita svijeta.”

Povratnik u Formulu 1 svjestan je da zaostaje za svojim momčadskim kolegom, a vjeruje da za taj zaostatak nije kriv samo jedan faktor:

“Dosta stvari je u igri. Na neke sam mogao utjecati i tu sam bio ispred njega [Russella]. Međutim, dogode se stvari na koje ne mogu utjecati.”

“George je definitivno jedan od najvećih talenata mlađe generacije s veoma izraženim vještinama. On kaže da je bolid sve bolji i bolji…Nemam komentar na to. Sve zavisi od točke gledanja”, zagonetan je ostao Robert Kubica.

 

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
mody
19.06.2019. 11:16

sppr i sporiji e kad se sjetzim wilamsa bmw montoya i ralf

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x