Kubica: Situacija u Williamsu nije dobra!

Nakon što su dva puta završili na 5. mjestu u poretku konstruktora, Williams je prošle sezone doživio kolaps s novim bolidom i trenutno je ‘prikovan’ za dno poretka.

Momčad se nadala kako će ovo biti sezona oporavka, ali oba Williamsova vozača su priznala kako “temelji” ovogodišnjeg bolida nisu dobri.

Rezultat “dobrog rada” u Williamsu viđen je u prve tri utrke sezone gdje su se Kubica i Russell borili za 19. mjesto, a Williams je jedina momčad koja nije osvojila niti jedan jedini bod.

“Svi smo mi žrtve ovoga, u teškoj smo situaciji. Nitko u Williamsu nije sretan s ovakvim ishodom.”

“Svi se nadaju da će se stvari poboljšati, ali s druge strane svi smo svjesni da moramo naporno raditi. Trebamo biti svjesni situacije, jer samo uz naporan rad i transparentnost ćemo se moći poboljšati.”

Loša vijest za Williams je da Kubica ne vjeruje da će problemi biti riješeni u kratkom roku.

“Ne možemo se poboljšati unutar mjesec dana. To je praktički nemoguće! Osim ako već imate nešto u zračnom tunelu, što je potpuno drugačije, a ta komponenta vas može ubrzati za dvije sekunde.”

“Ali ako trenutno nemate ništa spremno, i nemate nikakvu ideju, teško da će rezultat doći za mjesec dana. Vjerujte mi, trebat će nam puno duže. Tužno je to izjaviti, ali takvo je trenutno stanje u momčadi,” zaključio je Kubica.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
mody
26.04.2019. 09:33

willams je kanta

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x