Brown: Ova godina neće biti ‘sad ili nikad’ za McLaren

Momčad McLaren skromno ulazi u sljedeću sezonu s glavnim ciljem napretkom te uspješnom promjenom stigme koja se vrti oko imena McLaren posljednjih nekoliko godina.

Šef momčadi McLaren, Zak Brown inzistira kako nadolazeća sezona neće biti sad ili nikad za njih.

Britanska momčad ide putem oporavka nakon katastrofalnog partnerstva sa Hondom te lošeg dizajna prošlogodišnjeg bolida.

Nakon promjene proizvođača pogonskih jedinica s Honde na Renault, McLaren je uspio osigurati šesto mjesto u prošlogodišnjem konstruktorskom prvenstvu iako su imali nesumnjivo nekompetentan bolid cijelu sezonu.

“U procesu smo promjene slike koja okružuje ovu momčad već neko vrijeme, biti će veliki izazov za koji smo se spremni boriti.”

“Ne vjerujem da je ovo ‘sad ili nikad’ godina za nas zato što ne odlazimo iz sporta. Bez sumnje, iduća sezona će biti vrlo važna sezona za nas pogotovo znajući činjenicu da smo otišli ogroman korak naprijed sa prošlogodišnjim promjenama.”

“Mislim da je problem bio u tome što smo se previše uzbudili oko hipotetske činjenice da ćemo se brzo vratiti na vrh poretka.”

“Bacili smo pogled u prošlost kako bismo razumjeli gdje smo pogriješili u strukturnim i tehničkim promjenama. Zbog toga je ovo vrlo bitna godina za pokazivanje napretka,” Izjavio je šef momčadi Brown.

Carlos Sainz, koji se pridružio momčadi McLaren iz Renaulta izjavljuje kako postavljanje ciljeva za sezonu prije okretanja upravljača na testiranju bi bila neizbježna pogreška.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Biti ce nikad. pošto već 5 godina nista niste napravili

Related Posts