Räikkönen testira Sauber kasnije ove sezone? Već je bio na podešavanju sjedala

Kimi Räikkönen odradio je svoje prvo prilagođavanje sjedala u Sauberu, što je izazvalo spekulacije o njegovom sudjelovanju u kasnijim testiranjima ove godine.

Finac živi nedaleko od Sauberovog sjedišta u Hinwilu, stoga nije nimalo čudno što je svjetski prvak iz 2007. godine uranio s posjetom svojoj nekadašnjoj i budućoj momčadi, prije no što krene intenzivan i pretrpan raspored koji obilježava svaki kraj sezone u F1.

Dokle god Sauber i Ferrari uživaju u bliskoj suradnji u polju tehnologije, gotovo da i nema brige o potencijalnom curenju informacija iz veče u manju momčad.
Prema aktualnim informacijama, Räikkönen je tvornicu posjetio u petak zbog sastanaka s višim osobljem i izrade modula za podešavanje sjedala koji će se za njega moći koristiti u kabini Ferrarija-C38.
Time je također otvorena mogućnost za Kimijevo potencijalno testiranje guma na Sauberovom ovosezonskom bolidu u kasnijem periodu ove godine.
Prošloga je tjedna 38-godišnjak propustio Pirellijevo testiranje na Paulu Ricardu s Ferrarijem u korist budućeg pilota crvenog bolida Charlesa Leclerca.
Stoga je vrlo lako moguće da će mu Monegaški vozač uzvratiti uslugu tijekom sljedećeg mjeseca kada će Sauber održati testiranje nakon VN Mexica.
Related Posts