Lowe: Massino iskustvo može pomoći Strollu

Williamsov tehnički direktor Paddy Lowe smatra da je Felipe Massa odličan mentor 18 godina mlađem Lanceu Strollu.

Mladi Kanađanin je u Rusiji prvi puta u karijeri završio utrku Formule 1 nakon tri neuspješnih pokušaja. Lowe vjeruje da se Stroll može poboljšati zahvaljujući svom iskusnom momčadskom kolegi, Felipeu Massi.

“Poštujem Felipea kao vozača već godinama. Još od 2008. kada sam bio u McLarenu i borbe između njega i Lewisa za naslov. Te godine je odradio odličan posao i skoro postao prvak. Felipe je svjetska klasa i zadovoljstvo je raditi s njim,” rekao je Paddy.

“Njegovo iskustvo je veliko. Za njega ne moraš brinuti što će napraviti jer imaš povjerenja u njega i znaš da će odraditi dobar posao.”

“Odlično je imati takvog vozača, pogotovo sad kad imamo mladog vozača u momčadi. Felipe je od velike koristi i pomaže Lanceu da što prije uhvati korak s njim,” izjavio je Lowe.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMX

Aha sad mu treba pomoć. A prije nego je počeo vozit je bahato rekao kako mu Massa nije i neće biti mentor.
Ah ti prištavi …

Rai7Black

Ovaj portal ide u …. Niti server radi kada ima vijesti, niti ima vijesti… Da se netko nadje koga zanima F1 pa da otvori portal sutra bi otisao sa ovoga. Jednom mi je je jedna lijepa djevojka sta je pisala za ovaj portal rekla: koliko para toliko muzike. Znaci u prijevodu sve ide u…. Bitno da se vlasnik portala naslikava sa Kolindom, covjece ti si poduzetnik stoljeca kao i svi njeni savjetnici… Jami sta se jamiti da a onda noge u zrak…

dFixxx3r

kao ferarijevom fanu jedinu što mi je više žao od massinog neosvojenog naslova te godine je što alonso nije uzeo jednu titulu sebastianu u one dvije sezone kada je bio blizu

Related Posts