Lowe: Stroll napreduje polako ali sigurno

Williamsov tehnički šef , Paddy Lowe, kaže kako mladi Kanađanin, Lance Stroll, napreduje polako i očekuje ga veliki izazov dok se ne prilagodi na Formulu 1. Mladi 18-godišnji Stroll nije završio niti jednu od tri vožene utrke u 2017. Također, odvezao je najmanji broj krugova od bilo kojeg drugog vozača na gridu.

”Ovo je jako frustrirajuće za njega, ali mislim da je to tako kada si novi u Fomuli 1. Napreduje polako ali sigurno. Veliki izazov je pred njim ove sezone.”

”Ono što je najbitnije da u ovom sportu ima jako puno informacija i detalja koje morate naučiti, posebno oko guma. Ovaj vikend naučio je jako puno i sljedeći vikend bit će još brži i jači,” rekao je Lowe.

Williams je trenutno peti u poretku konstruktora sa 16 osvojenih bodova.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dxdy

u biti u većini slučajeva čak i nije bio kriv za svoja odustajanja… možda bi trebao biti malo agresivniji, možda bi imao više sreće nego pameti…

dFixxx3r

max je postavio jednu krivulju ucenja koju je teško slijediti

DMX

Po malo ali neisgurno!

avalon

ovo je interesantna opaska samo … je li to baš tako polako s obzirom da je stroll rookie ? jer u bahreinu je njegov najbrži krug ( u 10. krugu ) bija npr 0,37 s brži od najbržeg maxovog ( 4. krug ) , 0,48 s od pascalovog , ( 43. krug , znači poprilično lakši od strollovog williamsa ) te 1,7 s od carlosovog ( 8. krug ) . uostalom ako gledamo prvu sezonu maxa i on je 2. Q uša među prvih 10 ka i stroll , a 3. Q završija na 13. , stroll na 12. mistu… Read more »

Related Posts