Raikkonen: Ferrari je puno bolje krenuo u novu sezonu

Finac Kimi Raikkonen, opisao je Ferrarijev ulazak u sezonu puno boljim i s manje komplikacija nego prošle godine.

Ferrari je vrlo dobro ušao u predsezonska testiranja u Barceloni gdje su u tri od četiri dana odradili preko sto krugova. Samo su posljednji dan odvezli manje od sto krugova, ali posljednji dan Pirelli je polijevao stazu vodom kako bi stvorili mokre uvjete na stazi. Kimi je isto tako dva dana ostvario najbrže vrijeme, u utorak i u četvrtak. Ferrari je kao najmekšu komponentu guma koristio soft, dok je Mercedes isprobao supersoft i ultrasoft.

”Mislim da je sve prošlo dobro i onako kako smo planirali. Uvijek želiš napraviti nešto više, ali napravili smo dobar posao u četiri dana. Uspoređujući s prošlom sezonom mislim da smo puno bolje krenuli u novu sezonu.  Još uvijek imamo puno posla sljedeći tjedan,” rekao je Kimi.

Na pitanje o atmosferi u momčadi Ferrarija, Finac je rekao da je za sada sve pozitivno i da svi odrađuju dobar posao.

”Očito je da mediji pokušavaju stvoriti negativnu atmosferu i nervozu u momčadi, ali momčad se nije puno promijenila od prošle godine.”

”Uvijek je uzbudljivo krenuti u novu sezonu, i za sada krenuli smo odlično. Gdje ćemo završiti krajem sezone to ne znamo, ali vjerujemo u sebe,” dodao je Raikkonen.

Drugi predsezonski test u Barceloni počinje 7. ožujka.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
elmedin

Zlatni Kimi,nadam se da ce ferrari napokon biti u rangu mercedesa pa da gledamo prave borbe ove godine,a ako se ukljuci i RB i jos neko pa jos bolje…

Bilal

Zelim mu sve najbolje zasluzio je,imam neki osjećaj da je u top formi da mu je ovo godisnji bolid legao ko budali samar.Nadam se da ne grijesim jeste da su samo testiranja ali ćudan osjećaj vozi bez greske nemući se sa bolidom .Smijesno će nekome zvućati ali ja ga vidim kao naj veću konkurenciju Mećkama ,stari vuk ako mu se poklopi sve kako treba a sve su sanse da je to to a svi znamo kada je bolid dobar i nema kvarova sta je ovaj sampion u stanju uraditi.Kimi do pobjede goooo.

elmedin

Nadajmo se buraz da ce Kimi biti onaj pravi 🙂

F1 fan

https://youtu.be/2b4C6lxPYis

AKO NEKOG ZANIMA

troni12

Kako ste odradili kraj prošle sezone, i bolje da je krenulo dobro u novu.
Kimiju želim što više postolja! Kakvi gelipteri voze te formule, Kimi je tata-mata za njih većinu.

modesto

vidjet cemo

Iceman 7

Jooooj preporodio bih se kad bi pobijedio bar jednu utrku

kimi car

Ariba ariba ariba ariba andaleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts