Marchionne: Priznajem, pogriješio sam

Predsjednik Ferrarija, Sergio Marchionne, izjavio je da je napravio amatersku grešku kada je prošle godine prije početka sezone predvidio i najavio velike rezultate za Ferrari. Rekao je kako to baš i nije bila dobra stvar za ugled Ferrarija i njega samoga.

Marchionne je pokrenuo određenu revoluciju u talijanskoj momčadi. Otišao je Luca di Montezemolo, a novi šef momčadi postao je Maurizio Arrivabene. Ferrariju se pridružio i četverostruki svjetski prvak, Sebastian Vettel.

Uoči početka prošlogodišnje sezone, Marchionne je izjavio da zna koliko su jaki rivali, ali da se ne boje nikoga.

”Želimo se nametnuti u Australiji kao teška ekipa za pobijediti. Znamo da su naši rivali jaki, ali ne bojimo se nikoga jer mi smo najuspješnija momčad u povijesti Formule 1,” rekao je Marchionne početkom 2016. godine.

Sada, godinu dana kasnije, Ferrarijev šef je oprezniji s riječima i tvrdi da je ispao smiješan kada je to izjavio prošle godine i da je to shvatio već i ranije.

”Priznajem da sam ispao smiješan, ali očito sam imao krive informacije od momčadi. Vjerojatno je bilo nekih problema s protokom informacija, ali sada smo to riješili. Kada vam inženjeri kažu da je vaš bolid četiri sekunde brži od ostalih, nemate drugog izbora nego im vjerovati,” dodao je Sergio.

 

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
White Lion

Ferrari moze doci na vrh F1 jedino ako iz momcadi potjeraju sve talijane,a i krajnje je vrijeme da im se oduzmu finacijska sredstva i pravilno raspoloze na sve momcadi

Panzer

Ha ha ha pazi ovih bisera od inźenjera 4 sekunde brzi od konkurencije a pazi ovog hlebinca koji još u to povjeruje!Pa sta ocekivat od ovakvih luzera i neznalica u biducnosti!

F1 fan

Čuj 4 sekunde. Pa to moraš bit lud da u to povjerujes. Ni mercedes 2014. Nije imao 4sekunde prednosti nad manorom 😂

enesp30

Nemate pobjedničku momčad,nije sve u vozačima,mehaničarima,inženjerima! ako su individualni trebate napravit tim kao što je napravio veliki MS! A injemu je trebalo 5 godina

ciki-f1

4 sec. I ti si povjerovao, e moj Serđo.

trut123

Dofuraj si u tim Bojlera iz Mch-a i 100% bit cete svjetski prvaci po baljezganju gluposti.

El Matador

Šta?sad hoće da svoju glupu izjavu svali na jadne mehaničare??!! Prvo skoči druže pa onda reci hop..

msole

Ferrarijevi inženjeri su malo blesavi kada izjavljuju ovakve gluposti!
Valjda će malo razmislit prije ovakvih najava.

Related Posts