Marchionne: Napravili smo veliki korak naprijed

Predsjednik momčadi Ferrarija, Sergio Marchionne, nedavno je izjavio da neće davati nikakve izjave u vezi ovogodišnjeg bolida, ali pohvalio je novi SF70H i rekao je da su napravili veliki korak naprijed.

”Novi SF70H je snažniji nego što smo očekivali. Sretan sam zbog onoga što sam do sad vidio. Prognoze koje smo očekivali ostvarile su se. Nisam siguran hoćemo li moći osvojiti naslov svjetskih prvaka, ali siguran sam da smo napravili ogroman korak naprijed,” rekao je Sergio.

Uistinu, Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen ostvarili su najbrža vremena na prva dva dana testiranja. Ferrari ove godine slavi 70. godišnjicu i zato su ovogodišnji bolid nazvali SF70H.

”U 2017. imamo puno planiranih događanja, ali najviše to želimo proslaviti u Formuli 1. Očekivanja su velika za ovu godinu i vjerujemo da možemo ostvariti puno. Prošle godine sam prerano donosio neke zaključke za sezonu, ali ove godine neću pasti u tu zamku. Vidjet ćemo što će se dogoditi na stazi kada se ugase crvena svjetla,” izjavio je Marchionne.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SCUDERIA davor29

Nadam se da će startati često iz prvog startnog reda. To im fali puno. od 2008. mislim nisu u formi , kvalifikacije ih koštaju puno. nema u povijesti puno primjera bolida koji su bili najbrži u kvalifikacijskom krugu, a da su gubili prvenstva

dFixxx3r

sve je to jos prerano. rb i mečka su u chill modu. vidjet ćemo na prvoj trci kad zašerafe sve

DMX

Pazi da ne bi opet pogriješio sa uranjenim izjavama.

F1 Karthikeyan

Kako mi brutalno izgleda ovaj usisnik

El Matador

Opet mu mehanicari rekli da imaju 4 sekunde prednosti 🙃🙃🙃

F12013

Nadam se samo da će se ovaj bolid pametno razvijati kroz sezonu, jer čini se da ima dobru bazu u svakom pogledu. Utrka u razvoju će biti strašno jaka ove sezone i tko odradi najbolji posao u tome bit će visoko na ljestvici. O tome je govorio Mattia Binotto. Ako imaju dobar plan razvitka ovog bolida, bit će to dobro ove sezone. Možda i odlično. Zasad neka šute i rade, kao do sada, i odrađuju kilometre i kilometre do kraja testiranja. Zabranili su i pristup medijima, pa se sad novinari u Italiji bune jer ne mogu dobiti reakcije vozača i… Read more »

Related Posts