Troškovi Formule 1 su preveliki za Lamborghini

Stefano Domenicali još uvijek nije u potpunosti zatvorio vrata mogućnosti da se jednoga dana vrati u Formulu 1.

Talijan je 2014. napustio vrh motorsporta nakon što ga je na mjestu šefa Ferrarija zamijenio Marco Mattiacci, a sada radi kao izvršni direktor Lamborghinija.

To bi onda značilo povratak u Formulu 1 opet u ulozi šefa momčadi.

“Dirate jako osjetljivi dio moga srca,” rekao je 51-godišnji Stefano.

“Želim biti iskren s vama. Danas imamo druge prioritete i moramo biti fokusirani na njih. Sutra? Motorsport će uvjiek biti dio Lamborghinija pa ako se platforma promijeni, odgovor je zašto ne.”

Na pitanje da pojasni termin platforme, Domenicali je rekao kako su to prvenstveno troškovi.

“Za nas je ulazak pod potrebnom razinom troškova, ne samo da se utrkujemo već i da budemo kompetitivni, daleko od onoga što mi želimo. Ako uočimo promjenu u specifičnom području, mislim da vrijedi razmotriti stvari,” dodao je Domenicali.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1ALONSO

Lamborghini, porsche, audi, toyota, bmw bilo ko

RINDT JOCHEN 1970

BAYERISCHE MOTOREN WERKE !!!!!!!!!!!! Eh sta bi dao da ih opet vidim u Formuli 1 ! I na zadnjem spojleru natpis BMW POWER !!!!! A za volanom Vettel i Hulkenberg 😉

r.u.m.

Lijepa kola taj Lamborgini Diablo

LHsince2007

Kakvi god bili, dobro bi bilo za F1 kad bi ipak došli jer bi bila veća raznolikost bolida na stazi i bilo bi malo zanimljivije gledati rad svih tih proizvođača, npr. sezona 2008. zadnja sezona s čak 6 proizvođača motora, a većim dijelom sezone bilo 10 ekipa, nekako mi jednostavno zvuči ljepše npr. Lamborghini protiv Ferrarija, Mercedes protiv dragog rivala BMW-a, RENAULT-PEUGEOT i tako dalje da imamo još neka rivalstva koja čine sve zanimljivijim.

Sheldon cooper

pa kako se pokazao kao sef ferrarija nije ni cudo sto se lamborginiju i ne ulazi u f1 😀

zendo21

Pa dio ste VW grupacije snađite se ima tamo love ko u prići ,vidite da im nikakvi “dieselgate” skandali nemogu previše naškodit, a plačaju milijarde € za to

Michael Schumacher

Samo su iz relia izašli jer su imali viška para koje im je ostalo od afere disel…

zendo21

A kj će tam, ostavili su malo Ford-u i Hyundai-u da se vesele :p

Related Posts