Bell: Hulkenberg će pomoći Renaultu

Renaultov tehnički šef Bob Bell vjeruje da će dolazak Nice Hulkenberga pomoći momčadi u poboljšanju fokusa.

Francuska momčad 2017. godine donosi novi motor i šasiju te se s razlogom od Renaulta očekuje puno više u njihovoj drugoj sezoni od povratka u Formulu 1.

Kako se tim priprema za svoju novu sezonu, Bob Bell vjeruje da će uključivanje Hulkenberga značajno pridonositi timu.

“Neće nam reći koji bismo oblik prednjeg krila trebali, ali bit će potpuno jasan glede što nam je činiti i koje karakteristike s vozačeve perspektive zahtijeva bolid,” rekao je Bell.

Renaultova prva sezona bila je jedna od težih, znajući da malo može biti učinjeno glede bolida u kojeg je bilo malo uloženo. Sa novim pravilima i novim članom tima, Renault je optimističan za sljedeću sezonu.

“Prelazimo na druge gume sljedeće sezone, a imati nekog sa iskustvom će nam u znatnoj mjeri pomoći nositi se s takvom promjenom. Njegovo će iskustvo pomoći s time kako izvući ono najbolje iz njih. To su dva područja u kojima bi on mogao imati važnu ulogu. Naravno, on će biti ključna točka momčadi i ključni element u ovoj sezoni, da nas motivira i gura prema naprijed. Vjerojatno to ne bi bilo previše vrijedno prošle sezone gledajući sve pogreške i loše rezultate, ali ove sezone idemo korak naprijed, a iskusan vozač će nam pomoći izvući najbolje od tog koraka,” dodao je Bell.

Related Posts