Hulkenberg: Nasmijali su me Ricciardovi komentari o halo zaštiti

Nico Hulkenberg je već duže vrijeme jedan od velikih protivnika bilo kakve zaštite kokpita, bilo da se radi o nedavno testiranom halo konceptu ili potpunom zatvaranju kokpita. Njegovi komentari su posebno dirnuli Daniela Ricciarda koji smatra da Force Indijin vozač ne bi trebao glumiti junaka jer je sigurnost uvijek na prvom mjestu. Međutim, Hulk i dalje smatra da je halo zaštita užasna, a svoje mišljenje neće promijeniti.

“Pročitao sam njegove komentare, to me zapravo nasmijalo. On ima svoje mišljenje, ja imam svoje. Trebao bi poštovati moje. Na kraju krajeva, nijedan od nas dvojice neće imati nekog velikog utjecaja na ono što će se dogoditi. Moje mišljenje se nije promijenilo. Vidjet ćemo kako će to završiti. Različiti ljudi, različita mišljenja. To je potpuno normalno.”

Nico je priznao da je pomalo iznenađen još jednom novinom – uvođenjem novog kvalifikacijskog formata.

“Mislim da nas je to iznenadilo. Tri tjedna prije početka sezone nije bilo nikakvih glasina o tome, a onda odjednom ‘bum’ – to je to, to je novi kvalifikacijski format. Bilo je iznenađujuće, pojavilo se niotkuda. Sada nema smisla raspravljati sviđa li nam se to ili ne. To će se dogoditi pa moramo shvatiti novi sustav i pomiriti se s tim. Ne mislim da će to promijeniti svijet. I dalje ćemo raditi svoje vožnje kao i inače. Morate izaći van i odraditi po novome, tada ćete nešto naučiti o tome. Mislim da ćemo biti u redu.”

Related Posts