GP1 novinari ocjenjuju sezonu 2015.

Novinari portala GP1 su, kao i prošle sezone, dali svoje mišljenje o nastupima vozača i momčadi te su odabrali najbolje i najlošije iz sezone koja je iza nas. U nastavku vam donosimo pojedinačni izbor naših novinara o najboljim vozačima i njihovim najsvjetlijim nastupima, ocjenu ovogodišnjih utrka, momčadi te najvećim iznenađenjima i razočaranjima sezone.

 

Frano Kiso


5 najboljih vozača sezone
:

1. Lewis Hamilton
2. Sebastian Vettel
3. Nico Rosberg
4. Max Verstappen
5. Sergio Perez


5 najboljih utrka sezone
:

1. VN Mađarske
2. VN SAD-a
3. VN Velike Britanije
4. VN Malezije
5. VN Rusije


Rookie sezone
: Max Verstappen

Vozačko iznenađenje sezone: Max Verstappen

Momčadsko iznenađenje sezone: Ferrari

Vozačko razočaranje sezone: Pastor Maldonado

Momčadsko razočaranje sezone: McLaren

Transfer godine: Romain Grosjean u Haas


5 najboljih nastupa
:

1. Max Verstappen, VN SAD-a
2. Sergio Perez, VN Rusije
3. Lewis Hamilton, VN Velike Britanije
4. Sebastian Vettel, VN Singapura
5. Romain Grosjean, VN Belgije

 

Vedran Kristić


5 najboljih vozača sezone
:

1. Lewis Hamilton
2. Sebastian Vettel
3. Nico Rosberg
4. Max Verstappen
5. Sergio Perez


5 najboljih utrka sezone
:

1. VN SAD-a
2. VN Mađarske
3. VN Velike Britanije
4. VN Rusije
5. VN Bahreina


Rookie sezone
: Max Verstappen

Vozačko iznenađenje sezone: Max Verstappen

Momčadsko iznenađenje sezone: Ferrari

Vozačko razočaranje sezone: Pastor Maldonado

Momčadsko razočaranje sezone: McLaren

Transfer godine: Romain Grosjean u Haas


5 najboljih nastupa
:

1. Max Verstappen, VN Mađarske
2. Sergio Perez, VN Rusije
3. Romain Grosjean, VN Belgije
4. Sebastian Vettel, VN Mađarske
5. Fernando Alonso, VN Mađarske

 

Ivan Pavić


5 najboljih vozača sezone
:

1. Lewis Hamilton
2. Sebastian Vettel
3. Max Verstappen
4. Sergio Perez
5. Nico Rosberg


5 najboljih utrka sezone
:

1. VN Mađarske
2. VN Velike Britanije
3. VN SAD-a
4. VN Rusije
5. VN Meksika


Rookie sezone
: Max Verstappen

Vozačko iznenađenje sezone: Max Verstappen

Momčadsko iznenađenje sezone: Ferrari

Vozačko razočaranje sezone: Pastor Maldonado

Momčadsko razočaranje sezone: McLaren


5 najboljih nastupa
:

1. Max Verstappen, VN Mađarske
2. Sergio Perez, VN Rusije
3. Felipe Nasr, VN Australije
4. Sebastian Vettel, VN Malezije
5. Romain Grosjean, VN Belgije

48 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sladjan87

Znaci ovako , tko uzme titulu taj je NAJBOLJI VOZAC . Ako je tako onda ste u pravu .

sladjan87

Velika je razlika izmedju rijeci najuspjesniji i najbolji .

bb1

Nikako ja nevidim gdje je tu mjesto Hamiltonu.

sladjan87

Mozda najuspjesniji u sezoni 2015

avalon

Vedran Kristić …. OK novinari valjda vam “titula” daje za pravo da imate bolju “startnu” poziciju 🙂 jer ka šta napominje forumaš MB “Novinari su s razlogom novinari.” ( valjda ste za njega svi relevantni pošto svi stavljaju LH ka najboljega ove sezone no da tako nije za njga bi bili svi irelevantni ) samo … ko su danas novinari , oni izvorni , školovani , kvalificirani ? ima li uopće ( bar kod nas ) neki takav ili … koliko ih ima ? pri tome ne mislim na vas sa portala ili vama konkurentskog potrala . uostalom tvoja primjedba… Read more »

Kush

eto avalone, prvo sam pročitao tvoj komentar, i iako dug i pun činjenica, moram priznati da bih se sa svima mogao složiti, u vezi usporedbi mladog rusa i ostalih vozača, kao i činjenicama koje si iznio u vezi pastora, i usporedbe njega i nekih drugih vozača, i ima definitivno i lošijih, a sporijih puno, on je nažalost svojim temperamentom zaradio tu stigmu, a smatram da se na tom polju dosta unaprijedio i da je više puta vrhunski kontrolirao totalno “divlji” lotus (valjda mu je nakon lanjskog ovaj mila majka), što su samo neki novinari “primjetili” i na velikim TV kućama.… Read more »

avalon

hehehehe … neka te 13ajstice na bolidu . PM je i time pokaza i dokaza da ne robuje predrasudama i praznovjerju ka drugi vozači prije njega . a šta se tiče pobjeda u GP 2 … pa PM ih je 2010. kad je osvojia titulu ostvarija 6 . hulkenberg 2009. kad je osvojia titulu 5 , a LH pobjednik iz 2006. takođe 5 . interesantno s obzirom na reputaciju koja prati ovu trojicu . LH vozi “božanski” ( lauda ) , hulkenberg zaslužuje puno bolji bolid , a pastor je papak . zaista virujem da bi u nekom stvarno konkurentnom… Read more »

Vedran Kristić

Kush: ‘on je nažalost svojim temperamentom zaradio tu stigmu, a smatram da se na tom polju dosta unaprijedio i da je više puta vrhunski kontrolirao totalno “divlji” lotus (valjda mu je nakon lanjskog ovaj mila majka), što su samo neki novinari “primjetili” i na velikim TV kućama.
Ali ih je zato jako puno prihvatilo predrasude i u svakom konfliktu, dok se još u prašini i prvim kadrovima niti nezna što je bilo: “opet maldonado”, a na replayu …., heh!’

S ovim dijelom se u potpunosti slažem.

Vedran Kristić

Avalon, ne zanima me što o nama u tom kontekstu kažu forumaši, meni su svi na ‘pole positionu’ dok god ne vrijeđaju nikoga, zar se to nije dosad vidjelo? 🙂 Nije istina da nisam očekivao ništa od Pastora ove sezone. Pogriješio si tu. Možda to nisam naveo u članku, ali meni je on razočaranje baš zbog toga što sam očekivao više, valjda je po nekoj logici tako i ostallima. Ne znam zašto bi netko odmah u startu trebao imati loše mišljenje o Maldonadu na samom početku sezone? Već sam rekao dolje niže, ja protiv njega nemam toliko toga protiv kao… Read more »

avalon

Vedran Kristić …čemu stalno spominješ drugi portal ? ka potvrdu nečega ? 😉 osim toga možda se katkad iz mojih komentara da primjetit da ponekad i sam znam šta bi treba/moga uradit ako to želim pa tako pitat i tvoje kolege sa tog drugog portala zašto imaju negativno mišljenje o PM . no vjerovatno bi gubija vrime , ponavlja se jer virujem da su se priklonili večini koji u negativnom kontekstu pišu o pastoru . pri tome mislim generalno , a ne na vas novinare ili forumaše . možda bi se svi kritičari mogli zapitat zašto PM kad se već… Read more »

Vedran Kristić

Mene njegova osobnost ne zanima jer mi ovdje govorimo o performansama na stazi. Isto tako, utrke su obojica završila više od tri puta, a tamo gdje su bili klasificirani je odnos 5-2 za Grosjeana, a tamo gdje su završili 5-1 za Grosjeana. Ja sam ovo gledao na službenoj stranici Formule 1. I onda ga Romain nije ‘nadvozio’ u utrkama? ‘je li tebi promaklo kad već to ističeš ka nekakav pokazatelj da je romain tih 75 % krugova odvoženih isprid pastora odvozija jer je PM ka lošiji iz Q treba “krčit” put prema gore , a to se ne postiže u… Read more »

avalon

stari moj poprilično dobro pazim šta pišem , a katkad zapamtim i ono šta drugi napišu u KOMENTARIMA , a ne samo komentaru . ne osporavaš pobjedu ali pričamo o 2015. OK , onda po tebi PM ne zaslužuje F 1 na osnovu ove sezone jer pišeš “Ali da smatram da ne zaslužuje mjesto u Formuli 1 poput Kimija, smatram. ” zaista si to zaključija na osnovi SAMO 2015. ili … ? 😉 kažeš da su Q bitne jer sam napisa da je PM mora “krčit” put naviše zbog lošijih Q od romaina . pa vedrane čini mi se da… Read more »

Vedran Kristić

Za razočaranje sezone 2015. gledam ovu sezonu, a ne 2012. Za to treba li po mom mišljenju voziti u Formuli 1 ili ne, malo više od ove sezone. Ne smatram da izvlačim iz konteksta već ti lijepo odgovaram na svaki dio za koji smatram da trebam odgovoriti. Kako god, ustanovili smo da su kvalifikacije bitne. Ne vidim ništa da si naglasio za Romaina i s kojih je mjesta odustajao itd. Koliko sam ja vidio, pričao si o Pastoru, odakle je startao, zašto odustao i koliko puta. Namjerno nisam na to odgovarao jer nemam šta. Jednostavno nema smisla tražiti dlaku u… Read more »

override667

Meni osobno kategorija rookie nepotrebna.. Kolko tih rookie vozaca ima iz sezone u sezonu.. 0-1-2-3 ? Nije baš da je NBA pa da ih ima podosta i to.. A sezona ko sezona, svaka je specifična i ne treba ih uspoređivat.. Idemo dalje u nove pobjede.. A komentari da su novinari profesionalni i nepristrani je mnogo humorističan..

modesto

ne znam kako je vama ali meni su samo 2 utrke bile dobre ove sezone,1.mađarska 2.texas.

MJ512

Moje ocjene za 2015. sezonu: 5 najboljih vozača sezone: 1. Lewis Hamilton 2. Sebastian Vettel 3. Max Verstappen 4. Nico Rosberg 5. Sergio Perez 5 najboljih utrka sezone: 1. VN Malezije 2. VN Mađarske 3. VN SAD-a 4. VN Velike Britanije 5. VN Belgije Rookie sezone: Max Verstappen Vozačko iznenađenje sezone: Max Verstappen Momčadsko iznenađenje sezone: Ferrari Vozačko razočaranje sezone: Pastor Maldonado Momčadsko razočaranje sezone: McLaren Transfer godine: Romain Grosjean u Haas 5 najboljih nastupa: 1. Sebastian Vettel, VN Malezije 2. Max Verstappen, VN SAD-a 3. Lewis Hamilton, VN Velike Britanije 4. Romain Grosjean, VN Belgije 5. Sergio Perez, VN… Read more »

F1 fan

Ne volim hamiltona i vettelov sam vjerni navijač od 2008. I reći ću da je hamilton vozač godine, jer uzeo je titulu lakše nego prosle sezone, ima impresivne brojke ove sezone, odradio je sve što je trebao i to je to. Iako ima najdominantniji bolid u povijesti. Seb je uzeo 3 pobjede, hrpu postolja, i samo su ga kvarovi ili kazne sprijecile da dode do postolja, osim u bahreinu. Izvlacio je i 120% iz bolida i tamo gdje ferari nije bio konkurentan. Zasto pišu za pastora da je razočarenje? Znalo se i prije o kakvom je vozaču riječ. Prije bih… Read more »

F1 fan

Evo moje viđenje

Vozač sezone:
1. Hamilton(osvojio je naslov i sve odradio kako treba)
2. Vettel
3. Rosberg
4. Verstapen
5. Perez
6. Bottas

Utrka sezone:
1. SAD
2. Mađarska
3. Malezija
4. V. Britanija
5. Kanada
6. Singapur
Rokie sezone: verstapen
Vozacko iznenadenje: perez
Momcadsko iznenadenje: ferari
Vozacko razočarenje: kimi
Momčadsko razočarenje: mclaren

Najbolji nastupi:
1. Vettel, mađarska
2. Perez, rusija
3. Grosjane, belgija
4. Verstapen, mađarska
5. Kimi, bahrein
6. Vettel, kanada

JA SAM MALO PRODUŽIO POPIS NA TOP 6 🙂

FO108F

Da nebi tu i dalje bilo rasprave treba pogledati kako su glasali oni najmjerodavniji a to je struka(ljudi koji žive F1 i od F1) i šefovi momčadi.Oni kažu da je vozač godine Hamilton i tu priča završava!

Ross Brawn

Meni je najzanimljivije to što svi analitičari kao i navodni novinari ovdje navode da je Vettel imao odličnu sezonu i da je ova sezona bila izrazito uspješna za sam Ferrari a kad se Alonso pred par godina s puno inferiornijim bolidom nego što je bio Ferrari ove godine borio za naslov niti je bio vozač godine a te sezone su označene kao velik promašaj za Ferrari iako je realno tad Alonso postizao rezultate koji su bili debelo iznad mogućnosti tog bolida.

Frano Kiso

Poštovani,

ja ne omalovažavam vaš posao, bili vi automehaničar, profesor ili kirurg, pa bi vas molio da ni vi ne vrijeđate novinare koji drže ovaj portal na životu.
Ako Vam smetamo “mi navodni novinari”, onda nas jednostavno prestanite čitati. Krajnje ste neugodni i neumjesni, a očito je to vrlo lako pod krinkom anonimnosti.

Ako imate osobnih primjedbi obratite mi se na franorobert@gmail.com, pa će stvari riješiti na bilo koji način.

Pozdrav

FerrariHR

Tako je Frano,kad nema vijesti na portalu svi kmeče,a kad napiše neko nešto,odma pljuvanje po novinarima pogotovo ako nije po njihovu ili ako se dotaknete njihova vozača ili momčadi.

Ross Brawn

Ispričavam se ako sam vas uvrijedio no samo sam tražio objašnjenja za ove liste jer one uvijek počinju sa vozačima koji voze najbolje bodie što ne znači nužno da su oni bili najbolji te sezone te neznam zašto bi se smatralo velikom uvredom kad bi netko na primjer proglasio Pereza ili Sainza vozačem sezone. Vettel me kao što sam spomenuo uopće nije oduševio kao ni mali Verstapen koji je često gurao nos gdje mu nije mjesto te je u globalu imao puno više sreće od Sainza. Za Pereza se potpuno slažem te pogotovo kad se uzme u obzir da mu… Read more »

Ross Brawn

Vidim da su svi ovi “novinari” evidentno zaljubljeni u Vettela.

Marlon Brando

GP1 novinari, novinari na PlanetF1, novinari na Autosportu, novinari na Motorsport.com – svi su zaključili da je Hamilton vozač godine.

Slučajnost?!

FerrariHR

FO108F…Marlon Brando…Znači novinari objektivni jer im je to profesija,ok. Navijači neobjektivni jer su navijači,ok. Tri novinara koja cijenim imaju veću težinu u vas dvojice šta se tiče objektivnosti nego mi svi ostali,stavljeni u zagrade od FO108F kako kaže(valjda jer smo retardirani pošto navijamo za Ferrari). Niko od nas nije objektivan,i novinari su dali mišljenje a ne svoj stav.
I vidi zgodno,Hami na prvom mistu,bas super,oni zločesti Ferraristi ništa neznaju niti imaju pravo istaknit Vettela na prvo misto ka šta je učinio jedan forumaš,pa ga naš Marlon odma poklopio svojim osvrtom…

Marlon Brando

Vettel je imao odličnu sezonu, ali nije najbolji vozač. Što je tu toliko čudno?

Novinari su s razlogom novinari. Njih plaćaju, profesionalci su i znaju svoju struku. Ako ti to ne paše, onda se ti sam posveti novinarstvu, probij se, napravi karijeru i nameći drugima štivo.

FerrariHR

Po čemu nije najbolji vozač? Nema pokal prvaka,najviše bodova u prvenstvu,najbolji bolid na gridu,bataljun engleskih novinara i portala iza sebe,jer njemacki nisu toliko mjerodavni,slažem se. A zašto nebi bio najbolji kod svojih navijača,koji to i kažu a vi “stručnjaci” ih odma poklopite svim tim suhoparnim statistikama i brojevima.I vidi zgodno li je se pozivat na novinarsku profesionalnost kad je vama u prilog. Šta bi bilo da su Kiso,Pavić i Kristić dali prvo misto Vettelu sa punim pravom jer je jedini parirao vašem Hamiltonu u svemirskom bolidu? Bili bi popljuvani brže nego najbrži krug utrke. Na kraju,neman ambicije za novinarstvom,niti me… Read more »

FO108F

Gospodin FerrariHr kaže, citiram”Niko od nas nije objektivan,i novinari su dali mišljenje a ne svoj stav.” Pa kakva je razlika izmedju mišljenja i stava majko božja,pametnom dosta.Gospodin očito ne zna o čemu priča.

FerrariHR

Gospodine,mišljenje možeš imat kakvo oćeš,a stav moraš zauzet ako si novinar,iako ti se ne sviđa. Novinar mora bit objektivan,iako moze imat drugo mišljenje da nebi ispalo da favorizira nekoga,a stav mora nekakav zauzet da se izjasni. Pametnom dosta,tebi očito nije.

modesto

ma nemate vi pojma po čemu je lewis dobar bio ove sezone po dobrom bolidu a ostali mu nisu bili do koljena lako ti je vozitzi space shutle,maldonado najgori po čemu? po kakvim incidentima?po vozačkim?hahaha ma dajte molim vas,fia ga je kaznila masu puta ove sezone bezveze,a lewisu progledala kroz prste,trebao je bit kažnjen u austinu ali nije.toliko o znanju f1.draže mi je pogledat maldonada nego sve ostale reli vozače.montoya je isto bio agresivan pa je ima puno fanova.ali pastor nema bolid i točka.da je u međi ne bi on bio loš budite u sigurni a sad svi pljuvajte po… Read more »

Marlon Brando

Kako imaš obraza staviti Montoyu i Maldonada u istu rečenicu?

Jedan plaća svoje mjesto 40 milijuna eura, završava svako petu utrku i izgubio je od svakog momčadskog kolege do sada. Drugi je jedan od najvećih talenata ikad, a svoju agresivnost je pravdao rezultatima. Ima jedna bitna stvar koja se zove integritet!

Vedran Kristić

Tko priča o incidentima i sezonama 2009. i 2012.? Napisao sam Avalonu komentar pa ga pogledaj. Svakom vozaču je najveći protivnik i mjerilo njegov timski kolega. Kako komentiraš to što je Grosjean propustio 13 treninga i u kvalifikacijama razbio Maldonada 17-2? Evo samo to, ništa više neću spominjati.

modesto

ma samo vi pljujte po pastoru,i šta ali drugim vozačima ne plaća netko mjesto,misliš da bi neki bili danas u f1 da im nije sponzora,pa zašto spominjem 2009 ili 2012 ako si gledao f1 tada što čisto sumnjam,lewis je bio kažnjen dosta puta i one duele s massom ne zaboravi .ali alonso nije bio takvi,ali odkad je pastor došao u f1 vi ga pljuljete non stop. eto vam f1 pa gledajte iste na postolju,i tako će vam bit i dogodine.maldonado je ove sezone dogurao dosta puto dobro u utrci,a to što je on kriv treba bolje pogledati zašto trkaće incidente… Read more »

Vedran Kristić

Ja ne pljujem po Pastoru te sam već dolje niže napisao da nemam toliko toga protiv njega kao neki. Uopće nisam govorio o plaćanju mjesta, ali to je u njegovom slučaju ipak ogromna stavka koja se treba uzeti u obzir. Gledao sam i 2009. i 2012. i opet mi nije jasno kakve veze Alonso, Massa i Hamilton imaju s mojim pitanjem. Kakve veze ima današnja Formula 1 s mojim pitanjem? Ja nigdje ne spominjem incidente koje ti uporno pišeš i koji opet nemaju veze s onim što te ja pitam, a moje pitanje se ne odnosi toliko na utrke koliko… Read more »

modesto

vidi ovog ,pa ne stavljam ga istu rečenicu nego način vžnje im je sličan,montoya nije bio dosta puta kažnjavan jer su onda gledali kroz prste danas sve kažnjavaju a lewis kao lički medvjed,evo sad gledam vn suzuke i vn sade start gdje je išao preagresivno u njega.rosberg se s pravom ljutio.alonsa su dosta puta bezveze kaznili kaoi kimija.zato alonso moli fiu da promijeni pravila.ali ok ako fia želi da 1 dominira a drugi da se muče OK

modesto

17-2 pa romain je imao bolji bolid ali u utrci je imao više sreće nego maldonado, oduzeli su mu dosta puta prolaze kroz bokseve,zatim 3 ili 4 puta u bodovima se sudarao ,pa su ga kaznili dva puta bezveze i romain imao jedno postolje,ovaj se mučio i borio kao lav,pa imao je i šumaher u ferrariu 17-0 nad rubensom pa šta?nije zato rubens bio loš vozač,ni montoya nije mogao 2002 jer mu nisu dali dovoljno dobar bolid,,, gledaj ovo maldonado će i dogodine vozit za renault i navijat ću za njega,a grosjeain ide u haas vidjet ćemo ga dogodine.vedrane nisi… Read more »

Vedran Kristić

Ma sve 5, ali… Maldonado je imao isti bolid kao i Grosjean, i što brojke na kraju govore? Da ga je Romain razvalio. Može Pastor biti fighter i imati muda, ali što mu to vrijedi kad je očito da nije dobar i da mu sva ta hrabrost i cojones ne pomažu. Da je kojim slučajem sjedio u Mercedesu, bila bi ista priča. Džaba mu cojones kada se ne bi mogao ni približiti Lewisu. To je samo moje mišljenje. Romain ga ubija već dvije godine, a da Maldonado nema na nekoliko desetaka milijuna dolara iza sebe, ne bi taj danas vozio… Read more »

Marlon Brando

Ukratko, sezonu ćemo pamtiti po Ferrariju, Hamiltonu i Verstappenu.

#ForzaFerrari

Mateo300

Evo mojih:

5 najboljih vozača sezone:

1. Sebastian Vettel
2. Max Verstappen
3. Sergio Perez
4. Valtteri Bottas
5.Daniil Kvyat

5 najboljih utrka sezone:

1. VN Mađarske
2. VN SAD-a
3. VN Malezije
4. VN Rusije
5. VN Meksika

Rookie sezone: Max Verstappen

Vozačko iznenađenje sezone: Max Verstappen

Momčadsko iznenađenje sezone: Ferrari

Vozačko razočaranje sezone: Nico Hülkenberg

Momčadsko razočaranje sezone: McLaren

5 najboljih nastupa:

1. Max Verstappen, VN Mađarske
2. Sebastian Vettel, VN Malezije
3. Daniil Kvyat, VN Mađarske
4. Sergio Perez, VN Rusije
5. Romain Grosjean, VN Belgije

Znam da je subjektivno pa se neće svima svidjet

Marlon Brando

Mercedes osvojio 16 od 19 utrka, a na tvojoj listi najboljih vozača nema ni Hamiltona ni Rosberga?

Nisam znao da se najbolji vozači bore za 8. i 9. mjesta. 😉

avalon

najbolje trke i najbolji nastupi su valjda i vjerovatno subjektivni “doživljaj” i na to niko ne bi treba imat primjedbe . najbolji vozači sezone … uglavnom su poredani po bodovnom “kontu” bar prva trojica + max i perez koji su odvozili “muški” sezonu . lako je bilo proglasit rookia sezone i momčadsko “izneneđenje” ali na osnovu čega je rangirano največe vozačko razočaranje sezone ? da bi se ono “odredilo” možda je prvo trebalo napisat/navest šta se na početku sezone očekivalo od nekog tima ili vozača pa onda donosit (pr)ocjenu o razočaranju . svi novinari portala se salžu da je največe… Read more »

Vedran Kristić

Za sve kategorije smo, kao što piše u tekstu i kao što si naveo za neke stavke, dali samo svoje mišljenje i nitko ne kaže da je to točno, posebno kada se priča o nastupima vozača (tu se puno toga može uzeti u obzir, a nitko od nas nije računalo da pamti svaki krug svake od 19 utrka). Reći ću u svoje ime sada. Potrudio sam se u svemu kako bih prikazao što vjerodostojniju sliku koju imam u svojoj glavi. Ovdje nema krivog ili točnog. Ti možeš napisati da ti je Sainz bio najboji vozač sezone, to bi bilo tvoje… Read more »

Frano Kiso

Zašto Maldonado? Neusporedivo lošiji od momčadskog kolege po svim parametrima – kvalifikacije, utrke, količina incidenata, broj dobrih vožnji. Kada uzmemo u obzir da je godinama u Formuli 1 i da plaća svoje mjesto desetke milijuna eura, a da još uvijek nije ništa naučio, onda je naš izbor logičan.

Valjda je glavno mjerilo u toj kategoriji usporedba s momčadskim kolegom. Navedi mi jednog vozača koji je u tolikoj mjeri lošiji od svog momčadskog kolege kao Maldonado? Rosberg zasigurno ne. Čovjek je viceprvak, osvojio je niz Grand Prixova, pole positiona i desetke postolja.

Renault_F1_team

Kiso – mozda je Raikkonen jos gori od svog momcadskog kolege, nego Maldonado od Grosjeana?

btw, da nebi ispalo da branim Maldonada, ne daj Boze, NE zelim da vozi za nas dogodine.

FO108F

Zanimljivo kakva nepodudarnost a svi na istom portalu; novinarima GP1 najbolji vozač Hamilton a forumašima (večina navijači Ferrarija) Vettel. Tko je tu sad objektivan i u pravu!?

Marlon Brando

Vjerojatno novinari, jer im je to profesija. Vidio sam da i drugi strani novinari stavljaju Hamiltona na prvo mjesto.

A navijači i objektivnost ne idu jedno uz drugo…

FO108F

Znam ,zato sam i stavio u zagradu o kome se radi.

Related Posts