Massa će sljedeće godine odlučiti o nastavku svoje karijere u Formuli 1

Felipe Massa se preporodio prelaskom iz Ferrarija u Williams, a iza njega su dvije odlične sezone. Osvojio je pole position i niz postolja, dok je njegova momčad zadnje dvije sezone treća ekipa po snazi. Brazilac je više puta rekao da je zadovoljan u britanskoj momčadi koja mu je omogućila potpunu slobodu, no iduće godine kreću razmišljanja i pregovori oko novog ugovora. Taj ugovor bi se trebao bazirati na razdoblje nakon 2016. i Felipe ima tri opcije – ostanak u Williamsu, promjena momčadi ili mirovina.

”Sretan sam što radim s ovom sjajnom momčadi i mislim da su oni sretni sa mnom”, kazao je Massa. ”No, trebamo pričekati iduću godinu da vidimo kakva će biti, pa onda odlučiti o idućem koraku.”

”Hoću li ostati u Williamsu, hoću li prijeći u drugu momčad ili ću prestati s Formulom 1? Ne znam. Kada nemate čistu sliku ispred sebe, teško je odgovoriti. No, želio bih nastaviti.”

Brazilac vjerojatno želi vidjeti kako će se Williams pripremiti za 2017. godinu i veliku promjenu pravila, a ako vidi potencijal za napredak, zasigurno će ostati u momčadi. Nema sumnje da će promjena pravilnika ispremiješati snage na gridu, a upravo bi Williams mogao iskoristiti priliku i napraviti veliki korak naprijed.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RapptorTeam-BiH-F1

Vjwcni vodonosa…al ipak je to Felipe. Respect!

MJ512

Nažalost polako dolazi do smjene generacija. Kimi, Alonso, Button i Massa polako ulaze u zadnje godine svojih karijera, a neki mladi lavovi će se morati izboriti za svoje pozicije u F1. Jako mi je žao kada vidim da će otići, jer su mi svi na neki način dragi.

modesto

šteta da ode.

Related Posts