Bottas iznenađen Massinom brzinom

Williamsov vozač Valtteri Bottas priznaje da je iznenađen brzinom svog timskog kolege Felipea Masse od njegovog dolaska u momčad. Brazilac se britanskoj ekipi pridružio nakon osam godina provedenih u Ferrariju, gdje je posljednjih godina uvelike zaostajao za Fernandom Alonsom. 34-godišnjak tvrdi da mu nije odgovarala atmosfera u Maranellu te je već nekoliko puta rekao da se preporodio u Williamsu.

A u momčadi slavnog Franka mu je timski kolega puno mlađi Finac Valtteri Bottas. 26-godišnjak je bio jedna od Ferrarijevih opcija za sljedeću sezonu, ali Scuderia je ipak odlučila zadržati Raikkonena. Neki tvrde da je sam Bottas krivac za to jer ove godine nije dominantan u odnosu na Massu kao što je to bodovno bio prošle sezone.

“Bio sam iznenađen kada sam vidio koliko je on brz. Naravno, nikada ne možete točno znati što možete očekivati kada netko dođe negdje drugdje, ali on se dokazao kao vrlo dobar”, pohvalio je Finac svog timskog kolegu.

Iako su jedan blizu drugoga, radni odnos je vrlo dobar.

“On je dobar dečko i volim raditi s njim. Osim toga, voli se natjecati pa ne voli biti sporiji od mene. To je dobra stvar jer smo uvijek vrlo blizu jedan drugome i to svakoga od nas traži da pritišćemo još više. On je dobar momčadski kolega”, dodao je Bottas.

Veliki plus za momčad je i Massino iskustvo.

“Ne mogu ukazati na nešto posebno, ali naravno da postoje neke stvari koje mogu učiti od njega jer je bio ovdje duže od mene. Male stvari poput posebnih linija koje mogu vidjeti. Ipak, ja sam tip dečka koji voli ići i svojim putem i učiti samostalno.”

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marlon Brando

Ako ga je Ferrari toliko gušio, trebao ga je davno napustiti. No, tu treba puno hrabrosti i odlučnosti.

DMX

Šta je je! Massa ga je peglao ove sezone …

Related Posts