Ricciardo: Nedostajalo nam je brzine po suhome

Daniel Ricciardo je priznao da je Red Bullu nedostajalo brzine za zadržavanje vodećih pozicija nakon što se staza u Austinu počela sušiti. Australac je na intermedijima bio vrlo brz te je u jednom trenutku izbio na prvo mjesto, ali je nakon polovice utrke počeo gubiti pozicije na suhoj stazi, poput svog kolege Daniila Kvjata, te je utrku na kraju završio tek na 10. mjestu.

“Početak je bio stvarno zabavan između dva Mercedesa i dva Red Bulla. Bila je to dobra bitka između četiri vozača. Odlično je bilo vidjeti kako nam Mercedesi ne mogu pobjeći. Uživao sam u tome. U vodstvu smo bili vrlo brzi nekoliko krugova, kao u stara vremena. To nije trajalo dugo, a kada smo stavili slickove, jednostavno nismo imali tempa. Mučili smo se sa zagrijavanjem guma, a i s kočenjem smo danas imali dosta problema.”

“Bilo je jako teško po suhom i onda su se dogodili sudari s Nicom Hulkenbergom i Carlosom Sainzom. Tada je sve krenulo nizbrdo. Iako smo bili na slickovima, nikada zapravo nije bilo suho. Rubnjaci su bili skliski i bilo je malo lokvi kroz zavoje 9 i 10 pa je definitivno bilo zeznuto.”

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dFixxx3r

riki majstore! onaj vlakić na početku je stvarno bio napet ! 😀

modesto

dobro si ga prestigao slično kao lani u mađarskoj,odlično

Related Posts