Massa vjeruje da je 2017. godina najbolja šansa za Williams

Momčad Williamsa se preporodila prošlogodišnjom promjenom tehničkog pravilnika, a Mercedesove pogonske jedinice su im priskrbile iznimnu konzistentnost i brzinu. Međutim, britanska momčad je i dalje treća ekipa u poretku konstruktora i još uvijek nisu došli do pobjede, iako su imali nekoliko prilika u posljednje dvije sezone.

Felipe Massa tvrdi da će Williams morati još bolje iskoristiti novu veliku promjenu pravila koja nam dolazi 2017. godine. Upravo bi tada neke momčadi mogle steći neočekivanu prednost i konkurentnost, a to je ono što navijači i ljubitelji sporta priželjkuju.

”Da, Mercedes i Ferrari su se najbolje adaptirali trenutnim pravilima. Posebno Mercedes”, rekao je Brazilac. ”Sa stabilnim sadašnjim pravilima Mercedes ima najbolju šansu da ostane na vrhu. Što se tiče nas, mi moramo nastaviti naš posao.”

”Kada se pravila ponovno promijene, mi ćemo napraviti sve što možemo da ih shvatimo bolje od drugih. Ali prije toga, prije velike promjene pravilnika 2017. godine, bit će teško napredovati”, zaključuje Felipe.

Dodajmo još da Williams trenutno ima 220 bodova i da će sezonu vrlo vjerojatno završiti na trećem mjestu, kao i prošle godine.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
modesto

tko zna šta će sve biti u 2017,koliko sam čuo ukinuti će turbo motore,vratiti će nadolijevanje goriva ,bar se ndam da će tako bit 2017 da će se vratiti prave utrke a ne ovo kao danas.

avalon

prave trke ? one sa nadolivanjem goriva di se znalo dogodit da nestrpljivi vozač katkad povuče cijevi za dolivanje goriva prije nego je mehaničari izvuku i zbog toga povremeno sa ponekim požarom koji se događa zbog toga ? o tome bi moga nešto ispričat kimi , MS u austriji 2003. ili jos verstappen sa hockenheima 1994. neka malo “foteljaškog” adrenalina … super je iz fotelje gledat kako neko gori ! čudi me samo zašto su prije vozači nastojali šta prije izač iz plamtečih bolida .. ako su mogli . lauda bi možda moga nešto ispričat na tu temu . kako… Read more »

Related Posts