Grosjean: U budućnosti bi bilo lijepo voziti za Ferrari

Haas F1 Team će danas u 17h po našem vremenu objaviti ime jednog ili oba svoja vozača, a Romain Grosjean, koji je u Formuli 1 debitirao 2009., najvjerojatnije će biti jedan od vozača koji će sljedeće godine činiti postavu američke momčadi. S obzirom na to da Haas ima snažno tehničko partnerstvo s Ferrarijem te da Kimijev ugovor istječe krajem 2016., mediji špekuliraju da je ovaj potez samo priprema za Grosjeanov prelazak u Scuderiju 2017. godine.

Uoči objave vozačke postave nove momčadi Formule 1, Grosjean je za Sky Sports News HQ rekao:

“Za sve koji rade u motorsportu – inženjere, mehaničare, vozače – to je dream team. Ta crvena boja je nešto posebno. To bi bilo dobro u budućnosti, ali postoji još koraka prije toga.”

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RapptorTeam-BiH-F1

On meni djeluje kao lik od 120 kg na tankom ledu zaledjenog jezerca. Pa neka prica ko sta hoce .-)!

modesto

možda 2017

dFixxx3r

hahah lik još 5 utrka vizi u lotusu, potpisao je za haas, a govori da oće u ferari. PA KOJI K??

joshuazg04

I ja bih volio……. Šalim se, ima za tebe šanse…….Mlad si i brz, nekad u prvom zavoju malo i previše…… Granicu ne spoznaš dok je ne prijeđeš…..

avalon

hm mlad … 3. trku 2016. ( kina ) grosjean će navršit 30 godina , a tu sezonu će vizit za haas . 17. 04. 2017. će navršit 31 … nije da su to neke godine ali 31. nije baš neka mladost . mlad je max ( 18 ) , .kvyat , sainz Jr ( 21 ) , magnussen , nasr ( 23 ) , perez , ericsson ( 25 ) pa i valtteri bi tu moga “upast” ( 26 ) , a ostali su malo više ili manlo manje “stari” . i seb već ima 28 , LH i… Read more »

F1 fan

Grozni je vrlo dobar i mislim da u ferariju ne bi pogriješili. Ali opet ja bi najvise volio da dođe Vergne koji je pobijedio i ričarda i kvyata (kvjat) 😁
Pravi fajter na stazi, ali ima i puno pehova

F1 Karthikeyan

Svakom vozaču je san vozit za Ferrari

Rampante

ne kužim zašto si dobio 6 negativnih??!!

Related Posts