Bottas: Očekivali smo više od ovogodišnjeg bolida

Williams je ove sezone zadržao treće mjesto u konstruktorskom poretku, ali njihov vozač Valtteri Bottas je priznao da je momčad očekivala više od ovogodišnjeg FW37. Finac je ove godine samo jednom završio na postolju, ali se nada da se situacija može popraviti u drugom dijelu sezone.

“Mislim da je Williams odlična momčad te sam uvjeren da 2016. ponovno možemo biti u vrhu. Ne postoji razlog zašto se Williams ne bi mogao boriti s Ferrarijem i Red Bullom. Priznajem da smo očekivali više od ovogodišnjeg bolida, pogotovo u prvom dijelu sezone; ako to usporedite s 2014., vidjet ćete da smo imali malo više postolja u ovo vrijeme godine nego u 2015. I dalje se možemo poboljšati i približiti Ferrariju pa ću ciljati na osvajanje postolja u drugoj polovici sezone.”

Bottasa je nakon VN Belgije u poretku vozača preskočio timski kolega Felipe Massa, a Williams za drugoplasiranim Ferrarijem zaostaje 81 bod.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
joshuazg04

moš zaboravit postolja budeš li (pre)više slušao glupe naredbe iz boxa… motor vas drži tu negdje, alu ostalo takotako…..

dxdy

ne bi imali ni ovo postolje da vam ga Ferrari nije poklonio…

dxdy

tj. Pirelli.

Related Posts