Massa frustriran današnjim rezultatom

Felipe Massa je frustriran rezultatom današnje utrke koju je jedan dio vremena proveo na prvom mjestu. Tu poziciju je izgubio nakon prvih ulazaka u boks kada je po nove gume prije njega otišao tada trećeplasirani Lewis Hamilton, a kasnije ga je na stazi prestigao Britančev timski kolega Nico Rosberg. Mjesto na postolju je ispustio zahvaljujući kiši, odnosno krivoj procjeni svoje momčadi.

“Ovo je frustrirajući rezultat jer je utrka danas bila nevjerojatna. Imao sam fantastičan start, borili smo se s Mercedesima cijelo vrijeme. Bilo je čak moguće pobijediti da je ostalo suho, a to je lijepo znati.”

“Šteta je što smo mjesta izgubili zbog kiše. Čekali smo jedan krug duže za drugi ulazak u boks, a tu smo na kraju izgubili mogućnost da dođemo na postolje. Taj pljusak je također naglasio slabe strane našeg bolida po mokrome.”

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
hrharis

Kiša je sve riješila!!!

DMX

Tko ne bi bio?

MJ512

Bottas da je pravi 100 postotni racer rijesio bi ga usprkos zabrani pretjecanja. Bas me zanima da li bi Hamilton, Alonso ili Vettel ostali iza kao sto je ostao Bottas u toj situaciji.

DMX

Pa dobio je dozvolu da ga može preć pa mu nije mogo niš! Lamer

MJ512

Williams je sam rekao da nemaju vozača broj 1 i vozača broj 2, te su rekli da neka nastave voziti, ali da bi izgubili previše vremena ako bi Bottas išao pretjecati Massu.

MJ512

Sve u svemu dobro za nas koji navijamo za Ferrari 🙂

DoDo13

Nije mi jasno zasto Bottasa nisu odmah pustili da prode Massu, ali sam barem uzivao gledajuci bijele bolide ispred Mercedesa tih 15-20 krugova. Pokazali da mogu zaprijetiti Mercedesu.

yolle

e moj massa,nikad nisi znao vozit po kiši, a i bottas je bio brži od tebe samo te nije smio preticati kad je mogao u prvih 10-15 krugova

dxdy

upravo tako… Williams bi sigurno imao pobjedu da je pustio Bottasa naprijed a on da je zadržavao Mercedese… ovako su izgubili postolje…

ventoux

Pa da je i prošao Bottas opet bi Massa bio tik iza njega jer bolid na prvoj poziciji ne može koristit drs.

Massi je prvi izlazak safety cara odnio prednost od 3 sec (dovoljno za obavit prvi stop).
Suci su mogli i tada pustit virtualnog jer nije bilo prepreka na samoj stazi.

Related Posts