Bottas: Williamsu će biti teško osvojiti naslov

Williams je na prošloj utrci prvi puta ove sezone bio brži od svog suparnika iz Maranella, a na posljednje tri utrke su osvojili više bodova od Ferrarijevih vozača. Talijani su priznali da im Silverstone nije odgovarao, što se vjerojatno ne može reći za ekipu iz Grovea. Valtteri Bottas priznaje da je njegova momčad napravila određene pomake, ali i dalje misli da je Ferrari ispred njih, dok Mercedesova dominacija nikada nije bila upitna. Finac zato tvrdi da Williams teško može postati svjetski prvak:

“Williams je puno puta bio svjetski prvak, a ja sam uvijek govorio da nema razloga zašto to opet ne bi ponovili. Međutim, činjenica je da je to ovog trenutka veoma teško. Postoje momčadi s puno većim budžetima, to svi znaju. Mercedes dominira, Ferrari je trenutno malo ispred nas pa ovoga trenutka nije lagano, ali neću reći da je nemoguće.”

Iako se njegovo ime spominje za drugo mjesto u Ferrariju, Bottas se ne obazire previše, ali priznaje da mogućnost promjene momčadi postoji.

“U Formuli 1 se stvari mogu brzo promijeniti, a ako postoje mogućnosti, možda trebate pokušati. Naravno, trebate biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.”

“Za mene nema razlike ako sam negdje 10, tri ili jednu godinu. Bez obzira na to, napravit ću sve što mogu kako bi pomogao momčadi i ostvario najbolji rezultat.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
joshuazg04

Primjerenije bi bilo : U Williamsu će biti……

modesto

willams je lošiji nego lani ali opet jako dobar

dxdy

Jedina vam je sreća što je Red Bull nikakav pa vam je 3. mjesto obezbjeđeno, 2 mjesto je miljama daleko, jer da bi stigli Ferrari, ne da morate biti bolji od njih već morate biti bolji i od Mercedesa na kraju utrke…

Related Posts