Williams vjeruje u puno bolji nastup na VN Kanade

Ekipa Williamsa je razočarala na prošloj utrci koja se vozila u Monaku, a Valtteri Bottas i Felipe Massa su ciljem prošli kao 14. i 15. Bolid britanske momčadi nije bio konkurentan na ulicama kneževine, ali vozači vjeruju da će Circuit Gilles Villeneuve savršeno odgovarati njihovom FW37.

“Staza u Montrealu je odlična, kao i sam grad. Svake godine se veselim ovoj utrci jer je staza brza te je pravi užitak na njoj voziti. Osim toga, navijači ju zbilja čine posebnom. Slična je uličnoj jer se dosta poboljša tijekom treninga i kvalifikacija. Trebate dobru pogonsku jedinicu i efikasnu aerodinamiku da bi bolid ovdje bio brz, kao i dobru trakciju iz sporih šikana i ukosnica. S poboljšanjima koja nosimo u Montreal, vjerujem da ćemo se boriti za dosta bodova”, rekao je Bottas.

Njegov timski kolega Felipe je dodao:

“Prošle godine smo imali dobru utrku ovdje te smo pokazali jak tempo kroz cijeli vikend, ali nažalost za mene, nije završilo na najbolji mogući način. Znamo da je FW37 sličan prošlogodišnjem pa bi trebao biti brz na ovoj vrsti staze. Montreal je potpuno drugačiji od Monaka pa očekujemo da će naše performanse opet biti na razini onih s početka sezone. Trebali bi se početi približavati Ferrariju i imati pravu bitku s njima i drugim momčadima oko nas.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Trebam stisnuti bezbroj puta da bi mi prihvatilo neku opciju. Kao da mi touch na mobitelu ne radi, a mobitel radi savršeno. Inače ne dijelim ni minus ni plus, ali eto nece mi niti to prihvatiti.

F1 fan

POD HITNO NEŠTO PROMIJENITE NA PORTALU !!!
Opcija za logirati se, kad sam na mobitelu moram stisnuti mali milion puta da bi prihvatilo. Na anketi “dali vam se sviđa izgled gp1.hr portala” uopće ne mogu odabrati niti “da” ni “ne”. A nekada moram puno puta stisnuti da bih otvorio članak. Dakle kao da stisnem na prazni ekran uopće ne prihvaća opciju. (I evo stisnem post comment i neće)

novajlija

u pravu si isto kod mene, sa mobitela nema sanse da se ulogujem ..

Related Posts