Novinari složni: Horner treba naslijediti Ecclestonea

Dva poznata F1 novinara, Kevin EasonJonathan McEvoy, smatraju da je Christian Horner idealna zamjena za Bernieja Ecclestonea koji je trenutno glavni izvršni direktor Formula One Managmenta i FOA-e. Horner je dokazano jedan od najvećih stručnjaka u današnjoj konstrukciji Formule 1, čovjek koji razumije krucijalne probleme sporta, promovira revoluciju i zagovara povratak na dane stare slave. Stoga ga novinari i struka vide kao idealnog pojedinca koji se može uhvatiti u koštac s kompleksnim problemima oktanskog cirkusa.

Kevin Eason tvrdi da je Ecclestone glavna kočnica u napredovanju sporta i da još uvijek nije spreman prijeći u 21. stoljeće.

”Bernie će morati otići prije ili kasnije i čovjek koji bi ga trebao naslijediti je Christian Horner. Izvadite ga iz Red Bulla i dajte mu ključeve u ruke. On je mlad, pametan, moderan i u doticaju s problemima”, tvrdi Eason.

McEvoy iz Daily Maila također smatra da je Horner čovjek koji može spasiti Formulu 1.

”On je pametan, relativno mlad, energičan, artikuliran, uspješan i pošten vođa kojeg ovaj sport treba. Horner je dokazao ove kvalitete tijekom vođenja Red Bulla. Ako Ecclestone podrži Hornera, to bi mogla biti njegova najveća ostavština.”

I mi se slažemo da je Horner izuzetan stručnjak koji ima dovoljno hrabrosti i snage da revolucionarizira ovaj sport i riješi probleme koji ga godinama guše i udaljavaju od publike.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dani

Ma kakav Horner. Ako je netko bio uspješan u f1 sa ograničenim sredstvima onda je to Eddie Jordan i on bi bio daleko najbolji izbor.

senna66

Po meni najbolje moguće rješenje. Spominje se nešto i Lauda, na to mogu reći samo, nedaj bože

Groff

Da, Horner bi zaista bio dobra zamjena. No bojim se da je Broj 1 naprosto neuništiv.

f1 zaljubljenik

Neznam otkud mi informacija, ali mislim da sam na gp1 pročitao da bi Niki Lauda mogao mogao biti novi broj 1… ali ne sviđa mi se to nimalo… Horner je pravi čovjek za to.

Marlon Brando

Horner je najveći gospodin!

Prosječnu ekipu je digao do 4 naslova, a nije sve u novcu jer vidimo kako se McLaren muči i kako se Ferrari godinama mučio. Horner zna naći prave ljude, usmjeriti ih, uvijek je glasan protiv apsurda, a pogotovo je protiv pogonskih jedinica i on je glavni predlagatelj svih promjena za 2017.!

Red Bull može doći i otići, može ih netko kupiti ili ne znam što, ali ja želim da ovaj stručnjak vodi ovaj sport iz tame!

Zeus

Prva rečenica…o tome bi se dalo raspravljati. Sigurno ima kvalitete za tu poziciju. Osim pravila samog natjecanja, treba F1 proizvod prodavat, a Bernie je tu stvarno majstor. Taj bi prodao eskimu frižider. Ali nekih stvari se drži kao pijan plota, smanjio je broj paddock ulaznica koje svaki tim dobije da ih da kome hoće. Izgleda da mu se nije svidjelo koga vidi u “eliti”. Ista stvar sa Rolexom i ciljanim skupinama, sa tim direktno pokazuje kako on vidi ljude, tj. tko je “dostojan” te elite, a tko nije. Horner je po tom pitanju sigurno daleko više “na zemlji”. Novinari razgovaraju… Read more »

Related Posts