Massa vjeruje u dobar rezultat na VN Austrije

Felipe Massa je prošlogodišnju VN Austrije startao s pole positiona, a loš nije bio i u današnjim kvalifikacijama u kojima je zabilježio četvrto vrijeme u svom Williamsu FW37. Brazilac vjeruje da je mogao biti bliži Sebastianu Vettelu koji će startati s trećeg mjesta, ali je svjestan da bi teško zaradio poziciju s obzirom na brzinu koju ima Ferrarijev SF15-T.

“Mislimo da smo u igri, pogotovo s Ferrarijem u kvalifikacijama – nismo daleko. Nisam imao savršen krug u zadnjem pokušaju pa bih sigurno bio brži da sam imao bolji krug. Nisam siguran da bih bio treći, ali bilo bi dosta blizu. Kako god, mislim da se bolid jučer ponašao jako dobro u long runovima.”

“Mislim da će se utrka voziti na suhoj stazi, tako barem kaže moj mobitel. Ne znam je li to točno ili ne. Nadam se suhome jer smo ovog jutra vozili po mokrome te je bilo jako teško voziti. Bilo nam je jako, jako teško pa se nadam suhoj stazi.”

“Sutra ćemo imati zanimljivu utrku. Imamo Vettela ispred sebe, ali Kimi je iza, a to nam može pomoći. Idemo pokušati.”

Timski kolega Valtteri Bottas također vjeruje u dobar tempo u sutrašnjoj utrci.

“Tempo bi trebao biti prilično dobar. U najmanju ruku bi trebali biti jaki kao u Kanadi. Mislim da je sutra sve moguće.”

Related Posts