Marko: Motor je gori nego prošle godine

Nova era s hibridnim pogonskim jedinicama se nije pokazala dobrom za momčad četverostrukih svjetskih prvaka, a ako je suditi po riječima Red Bullovog motorsportskog savjetnika Helmuta Marka, ova sezona je još gora od ionako teške 2014. Austrijska ekipa će imati velikih problema zbog kazni za prekoračenje ograničenja od četiri pogonske jedinice u 2015., a ništa bolje ne bi trebalo biti ni na Red Bull Ringu sljedećeg tjedna.

“Što se tiče motora, u goroj smo poziciji nego prošle godine”, rekao je Marko za Auto Motor und Sport. “GPS usporedbe na pravcima su zastrašujuće.”

Red Bull će imati velikih problema na VN Austrije, ali situacija bi za njih mogla biti puno bolja na Hungaroringu.

“To će vjerojatno biti najbolja staza za nas ove godine pa je važno startati sa što boljeg mjesta”, tvrdi šef momčadi Christian Horner.

Stoga bi, po njegovim riječima, taktika austrijske momčadi za Austriju mogla biti ta da svoje kazne odrade na toj, domaćoj utrci.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
458Italia

Ovaj priča ko da bi oni trebali bit pretplaćeni na pobjede i naslove… Uostalom, plakanje neće poboljšat motor

loni

Da li je motor gori ili bolji to ne znam,
ali ovakav jeftin način “konstrukcije” naslova je najgori …

F1 Karthikeyan

Da vam prevedem:kme kme kme kme kme,kme kme.Kme kme kme kme,kme.

Luca Badoer

“Što se tiče motora, u goroj smo poziciji nego prošle godine”

Naslov je totalno izvučen iz konteksta…

Raizo

to su one idiotske novinarske fore da vijest dobije na važnosti a u biti članak je zanimljiv kao lanjski snijeg

Schumi1

Nije ništa izvučeno. Čitao sam kompletnu izjavu na drugim portalima. Vidiš ovo što spominje GPS usporedbe. Motor je lošiji nego prošle godine. poriji. Sporije vrijeme po krugu za pola sekunde. Svi ostali su bolji. Mercedes za pola sekunde, Ferrari za 0.8. Lotus je bruku napredovao prelaskom na Mercedesov motor… Samo je Marussia, pored Red Bulla, lošija u odnosu na prošlu godinu.

Related Posts