Hulkenberg: Vikend je bio odličan

Pobjednik 24 sata Le Mansa, Force Indijin vozač Nico Hulkenberg, imao je odličan nastup na jučerašnjim kvalifikacijama i današnjoj utrci u kojoj je došao do šestog mjesta. Iako se kvalificirao na peto mjesto, tu poziciju nije uspio zadržati do kraja jer je brži od njega bio Williams Valtterija Bottasa, ali Nijemac je svejedno presretan ishodom današnje utrke na Red Bull Ringu.

“Jako sam zadovoljan šestim mjestom. Uoči utrke smo znali da ćemo teško zadržati Bottasov Williams iza sebe, tako da je šesto mjesto vjerojatno bilo maksimum koji smo mogli postići.”

“Imao sam dobre borbe kotač uz kotač s Bottasom te smo nekoliko puta zamijenili pozicije, ali bilo je teško pratiti njihov tempo. Ukupno gledajući, ovo je bio odličan vikend. Pronašao sam dobar ritam te sam bio jako sretan performansama bolida.”

“S obzirom na to da je i Sergio završio u bodovima, ovo je izvrstan vikend za nas te možemo biti ponosni na ono što smo postigli. Ovo je važan poticaj uoči Silverstonea gdje se nadamo napraviti još jedan korak prema naprijed.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kush

Moral boost od Le Mansa je pomogao Hulku, kao i karakteristika staze, da naprave solidan boost sa rezultatima, ako nova šasija na otoku prradi kako bi trebala – biti će šanse za daljnji napredak, pa da se taj boost produži i da se ozbiljno umješaju u konkurenciju u sredini – još uvijek je svima iz tog dijela dostižno 4. mjesto u konstruktorima, a 4. mjesto puno znači, ako ga RB izgubi – bit će svega!

666

Dobro može li mi netko od odgovornih odgovorit šta je sa forumom i kad će bit u funkciji? Ovo je stvarno otišlo predaleko i kao da rade totalno nesposobni ljudi u otklanjanju problema…..

ToUrNiQuEt

Mnogo je tu stvari osim foruma gdje zeza… Mislim da su zagrizli veliki zalogaj, pa sad ne mogu ga progutati..
I vjerovatno kad se forum i pusti u funkciju da će biti novi neki, a starog da neće više biti..

croatic f1

I mene to zanima, ali nitko ništa ne govori…Nema informacija o tome šta će biti sa starim forumom, je li 100% sigurno da će biti novi forum, da li se možda već radi na novom, ako se radi, kad će biti dovršen…Sa svim ovim sr*njima tjerate ljude sa stranice, postoje drugi portali gdje takvih problema nema i ako tako nastavite, ostat će vam tek par članova na stranici. Čak i ja koji sam vas cijelo vrijeme podržavao, upućivao na greške i davao neke prijedloge kako bi stranica bila bolja i kako bi stranica “preživjela” ove muke sa što manje štete… Read more »

Kush

Evo Croatic – mogu samo potpisati to! A rekli su da je stari forum radi probleme na novom sajtu, pa da zbog toga moraju napraviti novi – dobro, poštivam. Ali koliko treba za to? nadam se da će nakon toliko vremena, bar skopirati cjelo stablo starog foruma, sve teme i podteme, i za svaku temu ostaviti, tj skopirati bar prvi otvarajući post i zadnji, ili zadnjih par, kao i zadržati numeraciju postova – u suprotnom, ako dobijemo neki novi i prazan forum – nema opravdanja, no nemojmo suditi prerano, možda nas iznenade ugodno ipak 🙂 Otfikariti sajt uvijek možeš, treba… Read more »

Alen_HAM

samo ću reći BRAVO!!! evo i FI u igri za 5-6 mjesto

Related Posts