Grosjean se ispričao Stevensu

Lotusov vozač Romain Grosjean se ispričao svom kolegi iz Manora za incident tijekom VN Kanade prije dva tjedna. Francuz je prestizao Stevensa za cijeli krug, ali je pritom svojim stražnjim kotačem udario u prednje krila Manorovog bolida. Oba vozača su nakon toga morala posjetiti mehaničare u boksu, a Grosjean je dobio kaznu od pet sekundi i dva kaznena boda.

Romain je za incident isprva krivio Stevensa, a Britanac mu je odgovorio da nije imao kamo otići te da očekuje ispriku od Lotusovog vozača. A to se danas i dogodilo; Grosjean je u paddocku Red Bull Ringa porazgovarao sa Stevensom i ispričao se za svoju pogrešku.

“Otišao sam se ispričati jer sam zabrljao”, priznao je Francuz. “Uništio sam dobar dio svoje utrke, a njemu sam slomio prednje krilo. Iako se oni bore na dnu poretka, i dalje pokušavaju sve što mogu pa nije bilo lijepo od mene što sam skrenuo prema njemu. Bio je to samo manjak koncentracije; kada prestižete bolid za cijeli krug, to je prilično lako zaboraviti. Taj zavoj nije jednostavan, a ja sam se fokusirao samo na apex; nisam ni shvatio da skrećem ulijevo.”

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
FerrariHR

Svaka čast

Related Posts