Massa traži dobar rezultat u Španjolskoj

Momčad Williamsa je prošle godine pokazala odličnu formu u drugoj polovici prvenstva kada su bili prvi pratitelji Mercedesa. Međutim, ove godine su pali u poretku zbog sjajnog posla u Ferrariju. Williams još uvijek traži pravi tempo i tek je Valtteri Bottas na zadnjoj utrci u Bahreinu pokazao zube naspram Sebastiana Vettela.

Sada dolazi Španjolska i europski dio sezone u kojem momčadi tradicionalno donose mnoga poboljšanja na svoje bolide, stoga Brazilac očekuje bolju formu i snažnije rezultate.

”Kompletirali smo dva tjedna testiranja u Barceloni tijekom zime i znamo kakve će performase bolid imati na ovoj stazi. Možda smo pripremljeniji za ovu utrku nego za bilo koju drugu u kalendaru”, kazao je Massa.

Brazilac sve nade polaže u snažnije predstave na europskim stazama i priželjkuje kvalitetniji obračun s momčadi iz Maranella.

”U prvih smo nekoliko utrka pokazali da imamo dobar bolid i u Španjolskoj će se pojaviti nekoliko poboljšanja koje najviše trebamo ako želimo smanjiti zaostatak za vodećima.”

”Lijepo je biti ponovno u Europi i nadam se da ćemo ovaj dio sezone započeti sa snažnijim rezultatom”, zaključuje.

Related Posts