Jos i Max Verstappen pozdravljaju odluke Strateške grupe

Bivši F1 vozač Jos Verstappen i njegov sin Max podržavaju i vesele se promjenama koje bi trebale bitno poboljšati kvalitetu i gledanost sporta. Naime, Strateška grupa je prošli tjedan iznijela prijedloge za unaprjeđenje tehničke i sportske strukture Formule 1, a među prijedlozima se nalaze šire gume, nadolijevanje goriva, bučniji motori, itd. Mnogi su s oduševljenjem primili vijesti o svim krucijalnim promjenama koje nam dolaze 2017. godine.

”To je ono što Formula 1 treba i to će poboljšati show” rekao je Jos Verstappen. ”Gorivo i slobodan izbor guma će apsolutno učiniti utrkivanje uzbudljivijim. Sada samo trebate razmišljati o zaustavljanjima zbog guma, dok će u budućnosti biti puno više od toga.”

”Momčadi će imati veći utjecaj jer ima više varijabli, a to povećava mogućnost grešaka i iznenađenja.”

I njegov sin Max Verstappen, ovogodišnji debitant, je oduševljen činjenicom da bi se utrkivanje moglo vratiti na dane stare slave.

”Sretan sam s tim. Ove promjene će momčadima dati više prilika da naprave razliku. Strategija će biti još važnija” tvrdi 17-godišnjak. ”Vozač sada mora štedjeti puno toga tijekom utrke, no opet ćemo imati pravo utrkivanje.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Zeus

Jos ne propušta niti jednu priliku za pojavljivanje u medijima, ne možeš vidjet jednu Maxa bez ovog priljepka, samo šta ga na povodac ne zakači…stvarno treba vratit nadolijevanje, onda bi bar polovica grida počela normalno jest. U rijetko kojoj seriji ima ovoliko kostura…

Kush

U pravu si za Josa, ma mene boli ono, al dođe mi ove sezone stari (jer sam stavio max) gledat trku, pa pizdi, kak se većina roditelja nikad ne vidi, a isto prate svoju djecu, jer bar ponekad putuju s njima, i isto imaju zvuk vjerojatno, ali nisu u garaži, već negdje u loži gdje nema kamera non stop, i meni se na uho istresa, a kad se počne svađat s blažičkom, obično odem u drugu sobu i upalim strim. Da što se tiče teme, to je jedino što bi 100% osiguralo da merc može u svakom momentu izgubiti i… Read more »

Schumi1

Roditelji ostalih vozača nisu bivši vozači… Gledao sam neki video o Maxu. Tu su uvijek blizu njega i otac i majka, koja je isto vozačica, i sestra koja vozi karting. To Maxu puno znači što su tu pored njega. I ne znam šta imate protiv? Ja nisam vidio da je izjavljivao išta, do ove izjave. A šta ima veze što se pojavljuje na kamerama. Pa valjda je i kamermanima i režiserima puno bitnije snimiti bivšeg vozača, oca najmlađeg i talentiranog vozača u F1, nego očeve nekih drugih vozača, koji vjerovatno nemaju veze sa utrkivanjem… Ja sam isto vidio i Sainza… Read more »

Vedran Kristić

U rijetko kojoj seriji ima ovoliko kostura… ovo si dobro rekao 🙂

Related Posts