Ecclestone ne otpisuje povratak VN Indije

Bernie Ecclestone vjeruje da je VN Indije moguće ubaciti u F1 kalendar za 2016. Izvor blizak bivšem organizatoru Jaypeeu je prošlog tjedna potvrdio da se utrka u Indiji, koja je otpisana zbog financijskih i drugih razloga nakon svoje treće sezone u 2013., vjerojatno neće vratiti u skorije vrijeme, a ime Buddh International Circuit se nije pojavilo u nedavno objavljenom F1 kalendaru za sljedeću godinu.

“Iako su pregovori službeno u tijeku, mislim da nitko ne očekuje da će se utrka vratiti u Indiju u bližoj budućnosti”, stoji u informaciji koju je izvor prenio za lokalne medije.

Međutim, Ecclestone ne odustaje.

“Nadam se da ćemo imati utrku u Indiji sljedeće godine. Čekam da mi se organizatori vrate”, optimističan je Bernie.

Kalendar za sljedeću godinu, koji je nedavno procurio u medije, sastoji se od 21 utrke pa nije potpuno jasno gdje bi u svemu tome mjesto našla VN Indije.

“Učinit ćemo sve što je potrebno kako bi osigurali povratak VN Indije”, odlučan je Ecclestone. “Jaypee Grupa samo treba reći da su ‘sretni što mogu nastaviti’ i možemo oživjeti postojeći ugovor. Trebaju se požuriti, u sljedeća dva mjeseca moramo znati.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jester

Ne čeka on organizatore…on čeka pare koje mu organizatori nose.

Fernando Legend

Odlicno je imati sto vise utrka u svakom slucaju ali daj bernie pa nema vise njemacke monza je u pitanju neznam ona utrka u spanjolskoj u valenciji ja mislim da ni nje nema a ti vracas indiju koreju itd.Kazem super je imati puno utrka ali koliko ljudi u indiji i juznoj koreji i tamo prati f1 a koliko u njemackoj ili italiji.Doci ce azerbajdan,pregovori s katarom,grcka zeli uci ti vracas koreju i indiju i onda je cudno kad padne gledanost fora je u tome da u indiji pol njih nema za kucu i tv a ne da dolaze gledati utrku… Read more »

modesto

ne bi volio da se ta staza vrati u kalendar užas tilkedrom plus smog i vrućine …ali vrati tursku bolje ti je od novih staza jedino je ona bila odlična.koliko će to bit utrka dogodine 23?

Related Posts