Bottas: Ferrari nije jedina atraktivna momčad

Valtteri Bottas je u svojoj trećoj sezoni u Formuli 1, a već ima status poželjnika među mnogim visokorangiranim momčadima. Finac je prošle sezone impresionirao struku i navijače, dok ove godine u manje konkurentnom Williamsu nastavlja zauzimati solidne pozicije. Iz tog je razloga 25-godišnjak prošlih tjedana bio spominjan kao mogući nasljednik Kimija Raikkonena u Ferrariju, no trenutno se sve pridodaje medijskim špekulacijama.
Sada se i sam Finac osvrnuo na svoju budućnost, te je naglasio da su opcije raznolike i da je on još uvijek daleko od konačnih odluka.
Ferrari je mitološki brend s posebnom privlačnošću i njegova crvena boja je postala dio legende o Formuli 1”, rekao je Bottas za La Gazzetta dello Sport. ”No, postoje i druge ikone i brendovi poput Mercedesa i Williamsa.”
Upravo je Mercedesov šef Toto Wolff Bottasov menadžer, stoga se opravdano pretpostavlja da je Finac usko povezan i s Mercedesom, te da će mu karijera zasigurno ići uzlaznom putanjom.
Bottas se za kraj osvrnuo na trenutno stanje u prvenstvu i formu svoje momčadi u odnosu na ostatak grida.
”Mercedes je još uvijek naprijed, ali je razmak sada manji. Ferrari im je najbliži, no Williams ima puno prostora za napredak.”
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
buby0706

Jesi siguran Valtteri!!!!!

ja ja ja

Ovaj Bottas svaki dan mi je sve drazi i drazi… Vidi se da uziva u svome poslu 100%…

RogerR1

Dobro, otkud sad Toooto menadžer? Zar se nije pisalo da je Mika??

RogerR1

Aha.. Ok, thanks! 🙂

raca

Williams je naročito ove godine atraktivan

junuz

Kao u piramidi,Ogresta kaže jedan malo vodi ali su ostali tu negdje,zovite.U ovom slučaju gledajte.Obzirom da ja lično nemam šta gledati doli k*****e jednog tima sa tri sekunde prednosti ostaje mi prvenstvo u ping pongu,ili nedeljom pokositi travnjak oko kuće….

raca

šta ti nije bolje subotom kosit travu, a nedjeljom se odmarat?

junuz

Subotom ženu vodam po prodavnicama,i na ručak.Taj dan joj nedam da kuha.Subotom niti usisavati.Nedelja je bila za formulu,čak sam i mali tv nosao po plaži na moru.Izgleda formula je prošlo vrijeme

raca

ako počnemo pratit neki portal za ping pong, zamisli kako se možemo osramotit kad nas milijarda i pol, samo Kineza, zasipa minusima ako nešto krivo izvalimo

Related Posts