Renault je prihvatio odgovornost za probleme Daniila Kvjata i Maxa Verstappena na VN Kine te su priznali da postoji velika vjerojatnost za njihovo ponavljanje u Bahreinu. Kvjat je iz utrke odustao u 16. krugu zbog kvara motora, a Verstappen četiri kruga prije kraja kada se pojavio dim iz stražnjeg kraja njegovog STR10. Ništa bolje nastupe nisu imali niti njihovi timski kolege: Carlos Sainz je imao problem s mjenjačem zbog koji je uništio njegovu utrku, a Daniel Ricciardo je osvojio tek dva boda.

“Imali smo mnogo problema u Kini, a vozačima nismo dali opremu koju su trebali”, priznao je Remi Taffin, voditelj trkaćih operacija Renault Sporta F1. “Imali smo dva nepredviđena kvara u utrci.”

Renault je pomalo iznenađen događajima koji su se dogodili u Šangaju.

“Kao kompanija, predajemo se kada je to naš problem, a to je bio slučaj u Kini”, rekao je direktor Renaultovog F1 programa, Cyril Abiteboul. “Razgovarali smo s Red Bullom i Toro Rossom i nemamo puno toga za reći osim da moramo istražiti uzroke kvarova te poduzeti mjere kako bi bili 100% pouzdani što je prije moguće. Znamo da će Sakhir biti još jedan test za nas.”

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Junior

Mogla bih ih honda uskoro prestici 🙂

avatar
Član
otto

Trebali su porikavati i STR,da bi Renault priznao svoju grešku.Tolko o “kmečanju” C.Hornera!