Red Bull priznao da je i šasija krivac za loše rezultate

Iako je žestoko kritizirao dobavljača pogonskih jedinica za loš početak sezone, Red Bullov motorsportski savjetnik Helmut Marko konačno je priznao da je i šasija krivac za loše rezultate ove godine. Daniel Ricciardo i Daniil Kvjat posljednju utrku su završili iza Toro Rossovih vozača Maxa Verstappena i Carlosa Sainza koji u svojim bolidima također imaju Renaultove motore. Osim toga, ovo je druga utrka zaredom koju je Red Bull završio s krugom zaostatka.

“Rezultat sa Sepanga nije bio dobar za Red Bull Racing. U Engleskoj se moramo probuditi. Postoje neke stvari na šasiji koje ne funkcioniraju optimalno”, rekao je Marko.

Austrijska momčad je u Maleziji imala velike probleme s kočnicama novog proizvođača, ali Marko je rekao da će se Red Bull vratiti starom dobavljaču.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
El Matador

Nakon sto je Torro Rosso bio bolji morali su “priznati”i to…zar im je sta drugo ostalo?

F1-333

Nikad se oni neće vratit na vrh.
RB će se vrti od 4 pa do 6 pozicije u plasmanu konstruktora.

Desmosedici

Ovaj bolid izgleda kao da ga je “crtao” Tombazis a ne Adrian Newey. Vjerojatno Newey nije tu puno sudjelovao, nego je to prepustio drugim inžinjerima-dizajnerima koji su uprskali stvar.

Audi

U Maleziji se vrlo dobro vidjelo da svaki puta prilikom kočenja izlazi crni dim, vidjelo se to kod Ricciardovog bolida, kod Kvyata nisam primjetio. Četvrto mjesto u poretku konstruktora je njihov doseg za ovu sezonu. Nedostaje im Vettel. Trebali su možda umejsto Kvyata dovesti nekog drugog vozača, Vergne, Sainz Jr., Nasr svi su oni bolji.

Desmosedici

Potpuno se slažem s tobom.

iceman258

tamo očito štošta ne štima, ne bi se čudio da prodaju ekipu

KIX

A ipak je i kod vas dio krivice za loš početak sezone,a ne samo od Renaulta.Najlakše je prebacit krivicu na drugoga.Pozovite dr. Neweya da se vrati iz mirovine pa vam možda donese i koju sekundu po krugu.

zgrobnika

Mislim da im fali SV i njegov feedback, malo lutaju, zapakirali su Renaulta malo previše te se moraju pomiriti da nisu na vrhu. Međutim mislim da će se osjetiti napredak kad dođu u EU.

Daijiro74

Otisa dr. Newey i eto problema

stari lisac

MIslim da je njihov najveći problem što su izgubili više od pola ekipe…. Puno ljudi je iz RBR-a prešlo u druge ekipe, a nisu doveli adekvatne zamjene (sad se to vidi!). Nije ni Adrian Newey svemoguć, i on mora imati kvalitetne ljude oko njega da bi mogao raditi… Mislim da će se RBR vratiti, ali ne tako brzo…

Related Posts