Juncadella će voziti prvi slobodni trening na Silverstoneu

Dani Juncadella će na VN Velike Britanije debitirati na prvom slobodnom treningu za Force Indiju. Juncadella je već vozio za Force Indiju tijekom predsezonskih testova u Jerezu i na sezonskom testu u Barceloni poslije VN Španjolske. Dani će u petak na prvom slobodnom treningu voziti bolid Nice Hulkenberga te je uvjeren da može napraviti dobar posao za momčad.

“Oduševljen sam i spreman te bih želio zahvaliti Sahara Force Indiji na ovoj prilici”, rekao je Juncadella. “Ovo će biti prvi puta da ću sudjelovati u službenom trkaćem vikendu tako da će to biti vrlo poseban dan za mene. Dugo sam čekao ovaj trenutak.”

“Još od Jereza gdje sam dobio prvu priliku voziti bolid naporno sam radio s timom i definitivno sam puno naučio. Moj drugi nastup na testu u Barceloni i svi ti sati koje smo u simulatoru proveli zajedno dali su mi dosta samopouzdanja. To je također domaća utrka za momčad, što taj dan koji nikada neću zaboraviti čini još posebnijim.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
denky

Je li susie vozi samo slobodnjake ili sve?

Dan is the man

slobodnjake

croatic f1

Ako se ne varam i Susie Wolff će po prvi put sudjelovati u GP vikendu na VN Velike Britanije 😉

Alen Šmit

Aha,na VN Britanije i Nemačke će voziti 1. trening.Biće prva žena posle 22 godina koja učestvuje u vikend aktivnostima na stazi.tad,pre 22 godina je Đovana Amati vrlo neuspešno učestvovala na 3 GP vikenda,nije mogla postići dovoljno dobro vreme u Brebemu da bi se kvalifikovala za qvalifikacije.

Related Posts