Force India i Smirnoff potpisali sponzorski ugovor

Force India, momčad koja je trenutno treća u konstruktorskom poretku, i ruski alkoholni gigant Smirnoff, koji se specijalizira za vodku, potpisali su sponzorski ugovor. Kao centar partnerstva se spominje odgovorna konzumacija, a Smirnoff će koristiti svoju poziciju kako bi iznio poruku “Kad piješ, ne vozi.”

Vijay Mallya, vlasnik Force Indije, je izjavio:

“Fantastično je vidjeti da se Smirnoff uključuje u svijet Formule 1. Oni su globalna marka i pružamo im dobrodošlicu u obitelj Sahara Force Indije. Kao momčad, oduvijek smo miješali profesionalizam na stazi i odlično slavlje van nje, a naše parnerstvo sa Smirnoffom pojačava te vrijednosti. Kako napredujemo na stazi, Smirnoff je idealni pomagač u proslavi tih trenutaka i za otvaranje sporta novim fanovima.”

Matt Bruhn, direktor Smirnoffa, je dodao:

“Volimo priču Force Indije, kao i njihovu sposobnost da komuniciraju s nama o odgovornosti i najboljoj izvedbi. Ova momčad mijenja način na koji doživljavamo utrkivanje i tjeraju ustoličene na bolje. Oduševljeni smo što ćemo približiti fanove akciji te se zabaviti s ovom energičnom i zanimljivom momčadi.”

Logo Smirnoffa će se na VN Španjolske pojaviti na stražnjem krilu, na vrhu šasije i na odijelima i kacigama vozača, a na ključnim utrkama će se nalaziti na bočnim usisnicima.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
KLiK

Sada kada Kimi pređe u Force indiju! 😀 😀 😀

Sheldon cooper

comment image 😀

votka

Prejebeno,najbolji sponzor,kao da su mene pitali …Ee kad bi još ovi englesko-njemački monopolisti ukinuli zabranu reklamiranja cigareta ali neće stoka jedna!

Alen Šmit

Od VN Spanije Rajkonen vozi za FI.

Dan is the man

da hahahaahah

Zeus

🙂 neće vozit Kimi u FI, samo će boravit prije i poslije trke u njihovom boksu :prcnjau:

Tow Pie Pie

I još pomješaju malo sa gorivom i eto rakete na kotačima.

sex.breakfast.of.champions

bas sam htio napisati, kimi bi zasigurno bolje vozio da je ferrari potpisao taj ugovor 😀

Related Posts