Grosjean: Sutra želimo bodove

Romain Grosjean uspio je prvi put ove sezone kvalificirati svoj Lotus u treću kvalifikacijsku rundu. Nakon razočaravajućeg starta u sezonu, momčad iz Enstona na svakoj novoj utrci izgleda sve bolje. Iako su imali problema na bolidu Pastora Maldonada, izgleda kako su nešto konkurentniji.

“Napravili smo dobar napredak tijekom vikenda. Očekivali smo i malo više jer smo na trećem treningu bili vrlo dobri. Ne znam zašto je bolid na kvalifikacijama pružao manje snage nego na jutarnjem treningu, a imao sam još i problema s gumama. Sutra se nadam dobroj utrci te plasmanu boljem od mjesta na kojem startam.”

Njegov momčadski kolega Pastor Maldonado nije vozio danas na kvalifikacijama jer je imao problema s pogonskom jedinicom koji su ga zadesili na trećem slobodnom treningu.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
McKruno

Maldonado sutra uopće vozi? Nema mjereno vrijeme znaci da nije unutar 107%. Po pravilima nebi smio voziti osim ako ne dobije nekakvo posebno dopuštenje sudaca.

RedAS

Bilo bi super i da Lotus dođe do bodova. Ali Romain će morati da odvozi utrku života,pošto će Pastor da se razbije do kraja prvog kruga.

Dan is the man

Ako se Pastor razbije a najvjerovatnije hoće nadam se da neće biti kolateralnih žrtava 😀

Related Posts