Velika utrka iza Marquezovih leđa!

Marca nema, neće ga biti naredna dva tjedna i neće imati priliku biti 100% spreman za početak sezone. Iza cijele te priče o klincu koji ruši rekorde i ostavlja navijače bez daha, vodi se sasvim neka druga bitka i trenutno svi vide priliku za naslov. Jorge Lorenzo, kojeg je prošle godine lom ključne kosti praktički izbacio iz utrke za naslov, zna da su mu šanse za osvajanje titule uvećane, zna da posjeduje osobine prvaka i s pravom misli da ta titula pripada njemu. Valentino koji je 14 godina stariji od aktualnog prvaka vozi možda svoju posljednju sezonu (ovisi o ishodu nadolazeće), bio je na leđima Marqueza u Sepangu te možda ima priliku učiniti nemoguće i baciti u delirij ljubitelje MotoGP utrka diljem svijeta! Treće ime koje prijeti Marquezu je njegov momčadski kolega Dani Pedrosa. Dani je sve godine provedene u momčadi Honde bio u vrhu, uvijek blizu vodećima, uvijek u prilici za pobjedu i uvijek u prilici za osvajanje naslova ali uvijek mu je falilo “ono nešto”. Od sutra smo ponovno u Sepangu, čeka li nas nešto novo?

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RussaX

Ova sezona ce biti puno bolja od prosle ali opet open motori ce previse gubit u prvom dijelu utrke. Ali zanimljivo je da tec3 satelit imaju semless.

MM33

Stanje Motogp prvenstva se mjenja iz god. U god. Ja bi najvise volio vidjeti da setelitski motori tu I tamo pobijede sta ce biti moguce ove sezone NPR Batista ili bradl 🙂

Related Posts