Randy de Puniet se neće utrkivati iduće sezone

 

Iskusni francuski motociklist Randy de Puniet odlučio je iduću sezonu pauzirati, te će se koncentrirati samo na testiranja sa Suzukijevom MotoGP ekipom.

Iako je nakon sezone testirao za momčad Paul Bird Motorsportsa, Rany de Puniet je potvrdio da se iduće godine neće utrkivati u MotoGP konkurenciji.

“Kao što ste mogli čuti u posljednjih nekoliko dana, 2014. se neću natjecati u MotoGP-u. Odlučio sam se koncentrirati na Suzukijev MotoGP projekt.”

“To ne znači da ću cijele godine biti praznicima, već naprotiv – nadam se da će biti nekoliko iznenađenja. Koncentrirati ću se na 2015. i puni povratak sa Suzukijem,” zaključio je Randy.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RONC

o hvala bogu , konačno

LokiXTX

znači iduće sezone puno puno manje padova u MotoGp statistici

Avintia_Blusens

Mogu već sada reći da Suzuki neće ostvariti neki značajniji rezultat ako će im vozač biti de Puniet. Jer već 2 sezone ne pokazuje neku eliku formu, a pogotovo ove. Radije nek pričekaju i prate moto2 vozače i pokupe talente iz niže klase.

RussaX

Uvijek je cilj pokupit talenat iz nize klase a opet treba netko iskustan i brz to moze radit na tome da se unaprijedi motor sto je teska situacija. moto2 rookie vozac niej najbolji za unaprijedjenje motora zbog neiskustva isto tako svaki dobar talent ce trazit vec sto je moguce bolji tim. Mislim da ce suzuki bit na razini ducatija u najboljem slucaju. od 2015 ce se vidjet na kojoj je razini te ujedno ce biti dobra prilika za odlazece vozace odnosno bolja prilika ce bit priejci na njega nego na crt masine.

MM33

Meni je Zao sta odlazi her necemo vidjeti njegovu prezgodnu curu zecicu 🙂

Related Posts