Pedrosa žali za formom u drugom dijelu sezone

 

Nakon što je izgubio šansu za osvajanje titule prvaka, Hondin vozač Dani Pedrosa priznaje je da jednostavno nije bio na razini momčadskog kolege Marqueza i aktualnog prvaka Lorenza.

Treće mjesto na posljednjoj utrci u Motegiju označilo je kraj Pedrosine borbe za naslov prvaka koja će se odlučivati na posljednjoj utrci u Valenciji.

Unatoč solidnoj formi na početku sezone, Pedrosin lov na naslov krenuo je u krivom smijeru nakon teškog pada na VN Njemačke i loma ključne kosti. Iako je zbog dugotrajnog oporavka od teške ozlijede izgubio mnoštvo bodova, Dani priznaje da je prvenstvo izgubio u drugom dijelu sezone koji je uglavnom proveo hvatajući priključak za Marquezom i Lorenzom.

“Ovoga smo puta bili dobri na početku, no drugi dio prvenstva nije bio dovoljno dobar. Sada samo možemo nastaviti raditi na sebi.”

Na pitanje jesu li mu padovi u Sachsenringu i Aragonu uništili sezonu, Dani je odgovorio:

“To sada više nije bitno. U svakoj sezoni postoje usponi i padovi i na kraju se sve zbraja. Na kraju je najvažnije maksimalno iskoristiti dobre trenutke i minimalizirati one lošije,” zaključio je iskusni Španjolac.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jester

Nikad od njega prvaka, čak ni kada je potpuno zdrav. Evo jedno mišljenje koje dijelim, samo što to ne bih baš to tako grubo rekao :mrgreen:
http://www.bikeme.tv/index.php/dani-pedrosa-motogps-biggest-parasite/

MM33

Nebi se slozio sa ovim clankom iako ne navijam za pedrosu, mislim da je odlican vozac.. u textu pise da je uspijeh sagradio us pomoc velikih sponsora Ali tijec je p dvostrukom prvaku, pa nikakvi sponzori nemogu ti pomoci kad si na stazi I u duelima.. kada se prebacio u kraljevsku klasu zbog male grade teze se prilagodio po kisi imao problems. Bio je tu us haydena a dovija je rasturio.. smiju mu se da ga je stoner dobio na njegovom motor, Ali budimo realni stoner se rada jednom upedeset godina.. 🙂

Related Posts