Magnussen spreman za Formulu 1

McLarenov junior Kevin Magnussen kazao je kako je njegov prioritet osvajanje naslova prvaka u Formuli Renault 3.5, a uz to je i briljirao na testiranju mladih vozača.

Formula 1 je mu je u krvi, njegov otac Jan bivši je vozač, a vozio je za Stewart i McLaren, te stoga nije strano što je mladić kao cilj postavio ulazak u najelitnije automobilističko natjecanje.

U prilog takvom razvoju situacije ide i činjenica da je jučer postavio najbrže vrijeme na testiranju mladih vozača u Silverstoneu.

“Moramo vidjeti gdje se nalazimo, ali ja se osjećam spremnim za Formulu 1”, kazao je novinarima.

“Imam pred sobom svjetsko prvenstvo u seriji Formula Renault 3.5 i to je ono na što se moram koncentrirati. Kad prvenstvo završi onda ću vidjeti gdje sam.”

“Neke stvari se mogu promijeniti. Ja sam uvjeren da idemo u pravome smjeru, ali morate računati na sve. Morate imate plan, morate znati dobro ocijeniti i procijeniti sebe, i to konstantno. Na kraju godine ćemo vidjeti gdje smo, kakve su nam šanse i kako se osjećamo.”

 

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
elmedin

mozda nasljednik Buttona 😉

Igor Jere

S obzirom da su dofuraili jednog Hamiltona, ne sumnjam da če i ovaj bit istog kabarita, tako da se radujem dolaskom ovog vozaća!

croatic f1

Bolje da on dođe u F1 nego Sirotkin.Pokazao je da ima talent,a ne da je tatin sin.

Dani

Pa svi smo mi tatini sinovi.

croatic f1

Istina 😀 Ali znaš ti na kakve tatine sinove ja mislim.

perodeformero

Ja sam mamin sin.

avalon

istina , magnussen je već sa 16 osvojia svoju prvu titulu ( Formula Ford Denmark ) , a sirotkin tek sa 16 ( Formula Abarth European Series ) . sa 17 magnussen je završija prvenstvo u formuli renault 2.0 čak na 2. mistu , a sirotkin je sa 17 u auto GP world series završija tek na 3. mistu . očito je da je u istim godinama kevin bija neuporedivo bolji sergeya šta ukazuje na talent mladog danca za razliku od netalenta mladog rusa . ma čin je on rus ne može bit dobar jer rusi i F 1 !?!?!… Read more »

maurich

Što ljudi pucaju minuse na ovaj komentar, pa čovjek je samo sarkastičan!

perodeformero

“Čak na drugom”, “tek na trećem”. Dobar pogled na to kako se kombinacijom riječi može utjecati na mišljenje.
Isto tako kada se takve dvije tvrdnje napišu jedna kraj druge, pokazuju na pravu namjeru kićenja rečenice.
(ovo nije kritika komentara, nego lingvističko zapažanje i prenemaganje u ljetnoj dokolici)

Related Posts