Lorenzo želi smanjiti zaostatak za Hondama

 

Aktualni MotoGP prvak Jorge Lorenzo nada se da će ovog vikenda u Mugellu iskoristiti priliku za povratak  u sam vrh MotoGP poretka.

Yamahin tvornički vozač trenutno drži treće mjesto u poretku vozača sa 17 bodova zaostatka za vodećim Danijem Pedrosom, no nada se da će već ovog vikenda u Mugellu smanjiti zaostatak za Hondinim dvojcem.

Nakon razočaravajućeg nastupa u Le Mansu, Španjolac očekuje bolju utrku u Mugellu, gdje je pobjeđivao u posljednje dvije godine.

„Iza nas je teška utrka u Le Mansu, pa se veselim novoj prilici za dobar rezultat. Čeka nas teška utrka u kojoj moramo osvojiti bodove.“

„Mugello je staza koju zaista volim, ponajviše zbog kombinacije dugih i vrlo brzih zavoja. Ondje sam osvojio puno dobrih rezultata i nadam se da će ovaj vikend biti pozitivan.“

„Moramo nadoknaditi dosta bodova, no prvenstvo je dugo i zbog toga moramo ostati smireni.“

Iako je svjestan da će tvorničke Honde biti jako brze na pojedinim dijelovima staze, španjolski je vozač siguran u formu svoje YZR-M1.

„Mislim da je Mugello staza na kojoj ćemo moći izvući maksimum iz ovog paketa. Temperature su prilično visoke kao u Jerezu, a publika je uvijek na pravoj razini.“

„Jedini potencijalni problem je ciljna ravnina, gdje će konkurencija vjerojatno biti bolja, no mislim da će naš paket briljirati na ostalim dijelovima staze,“ zaključio je Jorge.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

pusti sad startno – ciljnu ravninu , mugello ima 9 desnih i 6 livih tj. 15 zavoja pa ti tu budi brži , napravi razliku ako možeš i pobjedit ćeš .

alex1972

Napravio i pobjedio :-)!

Related Posts